Reduceri la cele mai vandute carti ale editurii Corint de la Gaudeamus!


În topul vânzărilor s-a situat ediția NOBEL a cărții Dezastrul de la Cernobîl. Mărturii ale supraviețuitorilor de Svetlana Aleksievici, autoare care a câștigat Premiul NOBEL pentru Literatură 2015.
Locul doi este ocupat de un titlu din colecţia CORINT ISTORIE – Siria. De ce s-a înșelat occidentul de Frédéric Pichon. Acest volum este urmat în clasament de Singur în Damasc. Viața și moartea spionului israelian Eli Cohen de Samuel Segev, carte tradusă pentru prima dată din limba ebraică în limba română, colecția CORINT ISTORIE. Pe locul patru în topul vânzărilor avem un titlu CORINT JUNIOR – Mănușa de aramă (cartea a doua din seria Magisterium) de Holly Black și Cassandra Clare. Iar pe locul cinci – Saga reginelor de Jean des Cars, colecția CORINT ISTORIE.
Următoarele cărți în topul vânzărilor la acestă ediție Gaudeamus sunt:
6. Mesele de odinioară. De la Palatul Regal la Târgul Moşilor de Arhivele Naţionale ale României, text de Ana Iorga şi Filip-Lucian Iorga, un titlu din colecția ISTORIE CU BLAZON;
7. Cel mai așteptat titlu de către tineri și adolescenți - Prințesa mecanică (ultimul volum din seria Dispozitive infernale) de Cassandra Clare;
8. Primul volum dintr-o serie extraordinară publicată de editura CORINT JUNIOR –
Berlin. Focurile din Tegel de Fabio Geda și Marco Magnone;
9. Turcia și fantoma armeană. Pe urmele genocidului de Laure Marchand și Guillaume Perrier;
10. Atlasul istoric Duby, care cuprinde 300 de hărţi, riguros elaborate, care ne ajută să înţelegem întreaga istorie a umanităţii.

Comentarii