Carti de la Leda pe care (inca) le asteptam cu totii!

Uite cateva titluri promise pe care le asteptam cu sufletul la gura:

Darkest Rising de Kelley Armstrong (mama, mor daca nu citesc continuarea cu cei de la Grupul Edison - spin-off dupa Fortele Raului Absolut), Alex Craft de Kalayna Price (In privinta caruia chiar sunt curios), Dulcea varsta de 16 ani de Kate Brian, Hollows de Kim Harison, Vampire Kisses de Ellen Schreiber, Private de Kate Brian, Dark Hunter de Sherrilyn Kenyon, Gone with the respiration de Lia Habel (pe care o astept cu sufletul la gura de ceva vreme...), The Goddess Test de Aimee Carter, Emblem Of Eternity de Angela Corbett, Legend de Marie Lu (care a fost preluata nu de mult de catre editura Booklet, slava Domnului ca macar s-a gandit cineva la ea...).
Si inca asteptam ceva continuari de la serii precum:

Profetiile oracoluluiMadison Avery, Supranatural (De la care s-au publicat doar primele 2 volume din 3).
Vampirii SuduluiBlestemul din SwoonUcenicia lui Victor Frankenstein, Naluca si Naucul, Atingerea lui Juliette, Cercul Secret.


Si desigur, multe multe alte volume care trebuie sa apara, pe care le-am omis si pe care poate voi inca le asteptati nerabdatori.

Comentarii

 1. Chiar mă întrebam ce s-a întâmplat cu Eternal Starling. Acum vreo 3 ani fusese o campanie de publicare activă pe mai multe bloguri și se încheiase cu vestea că volumul va apărea în România. Nu am mai auzit nimic de el de atunci. Păcat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Majoritatea seriilor menționate de mine au fost promise prin 2011-2012 și încă nu le-am primit. Se pare ca nici nu tare mai au de gand se le publice, concentrandu-se pe serii noi, atat Leda cat si LedaEdge... nu știu de ce mai fac promisiuni daca nu le îndeplinesc.

   Ștergere
 2. cateva din seriile incepute de Leda si pe care nu le-au mai conitunat din cauza ca se vindeau prea bine si acrau prea multi cititori:
  Vampirii din Morganville
  Elita intunecata
  Shadow Falls
  Micutele mincinoas
  Jocul minciunii
  Maximum Raid
  Paranormal
  Sange albastru
  Evernight
  Fetele Gallagher
  MacKayla Lane

  la ce au mai publicat 1-2-3-4 volume ca apoi sa se opreasca si sa inceapa alte serii?

  PS: vezi ca vol 3 din Eve a fost publicat din cauza ca este un roman distopic.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout