Imperiul Furtunii (Tronul de Clestar # 5) de Sarah J. Maas

Descriere Goodreads:

REGATELE SE VOR PRABUSI

Drumul lung catre tron abia a început pentru Aelin Galathynius, acum ca războaiele se arata la orizont. Loialitățile au fost rupte și cumpărate, prietenii s-au pierdut și câștigat, iar cei care posedă magia se află în conflict cu cei care nu o fac.

Cu inima promisă razboinicului ei prinț, și cu promisiunea fata de poporul ei pe care ea este determinată sa-l salveze, Aelin isi va dezvalui puterile pentru a-i proteja cei pe care îi iubește. Dar, așa cum apar monștrii din trecutul ei ingrozitor, și forțele întunecate devin gata sa inunde lumea, singura șansă pentru mântuire se afla într-o căutare disperată care ar putea marca sfârșitul a tot pentru Aelin.


În acest al cincilea volum uluitor bestseller New York Times din seria Tronul de Clestar, Aelin va trebui să aleagă pe cine sau ce este dispusa sa sacrifice pentru a păstra lumea Erilea de la destrămare.

Descriere oficiala:

Pentru a obține coroana, Aelin Galathynus va trebui să pornească pe un drum extrem de periculos, de-a lungul căruia va lupta pentru supraviețuirea poporului său.

În timp ce regatele din Erilea se prăbușesc unul câte unul în jurul ei, Aelin este nevoită să accepte alianțe cu dușmani declarați, pentru a evita ca ființele cele mai dragi ei să cadă în ghearele forțelor malefice, hotărâte să pună stapânire pe lumea acesteia. În mijlocul unui război ce pare s-o împresoare din toate zările, în ciuda loialităților rupte și cumpărate și a prietenilor pierduți, viitoarea regină este mai decisă ca niciodată să-i salveze pe cei pe care-i iubește: prințul războinic, pe de o parte, și, de cealaltă parte, poporul ei. 

Va reuși Aelin să-și salveze lumea de la pieire sau va eșua?

Comentarii

 1. Cand se va traduce??
  Astept cu nerabdare...

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper sa se traducă repede...
  Ce cărți de genul aș putea să mai citesc până atunci??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai putea incerca spin-off-ul acestei serii: "Regatul Spinilor si al trandafirilor" tot de Sarah J. Maas. E geniala si merita toata atentia.
   Am inteles ca si "Cronicile Lumii Pamantene" si "Razboaiele Lumii Pamantene" sunt asemanatoare acesteia intr-o anumita masura. (Eu nu le-am citit, asa ca nu as putea sa iti spun exact daca sunt sau nu asemanatoare). De asemenea ai mai putea incerca seria "Taramul Vrajitorilor" de Susan Dennard (au aparut doua volume: "Vrajitoarea adevarului" si "Vrajitorul Vantului").

   Ștergere
 3. S-a tradus aceasta carte?In modul complet?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu s-a tradus inca. Aceasta e doar o descriere tradusa a cartii.

   Ștergere
 4. Stie cineva cand se traduce ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am primit raspuns oficial de la editura Rao. Este in curs de publicare si la noi.

   Ștergere
 5. Am si eu o intrebare tot legata de seria asta.... Inainte de prima carte a fost scrisa si The Assassin's blade. Din cate stiu nu a fost tradusa.... Stie cineva ceva de ea daca se va traduce sau nu?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Personal, nu cred ca se va publica. Editurile de la noi abia daca duc la final o serie, daramite sa publice si volumele intermediare dintre carti precum acesta... sansele ca volumul sa fie publicat sunt minime.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Opozitie (Lux # 5) de Jennifer L. Armentrout