Imperiul Furtunii (Tronul de Clestar # 5) de Sarah J. Maas


REGATELE SE VOR PRABUSI

Drumul lung catre tron abia a început pentru Aelin Galathynius, acum ca războaiele se arata la orizont. Loialitățile au fost rupte și cumpărate, prietenii s-au pierdut și câștigat, iar cei care posedă magia se află în conflict cu cei care nu o fac.

Cu inima promisă razboinicului ei prinț, și cu promisiunea fata de poporul ei pe care ea este determinată sa-l salveze, Aelin isi va dezvalui puterile pentru a-i proteja cei pe care îi iubește. Dar, așa cum apar monștrii din trecutul ei ingrozitor, și forțele întunecate devin gata sa inunde lumea, singura șansă pentru mântuire se afla într-o căutare disperată care ar putea marca sfârșitul a tot pentru Aelin.


În acest al cincilea volum uluitor bestseller New York Times din seria Tronul de Clestar, Aelin va trebui să aleagă pe cine sau ce este dispusa sa sacrifice pentru a păstra lumea Erilea de la destrămare.

Comentarii

 1. Cand se va traduce??
  Astept cu nerabdare...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stim inca... :( Trebuie doar sa asteptam.

   Ștergere
 2. Sper sa se traducă repede...
  Ce cărți de genul aș putea să mai citesc până atunci??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai putea incerca spin-off-ul acestei serii: "Regatul Spinilor si al trandafirilor" tot de Sarah J. Maas. E geniala si merita toata atentia.
   Am inteles ca si "Cronicile Lumii Pamantene" si "Razboaiele Lumii Pamantene" sunt asemanatoare acesteia intr-o anumita masura. (Eu nu le-am citit, asa ca nu as putea sa iti spun exact daca sunt sau nu asemanatoare). De asemenea ai mai putea incerca seria "Taramul Vrajitorilor" de Susan Dennard (au aparut doua volume: "Vrajitoarea adevarului" si "Vrajitorul Vantului").

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Finalul (Ingerul Noptii # 4) de Becca Fitzpatrick

Sfidarea (Altfel de ingeri vol.4) - Lili St. Crow

Regina Umbrelor (Tronul de clestar # 4) de Sarah J. Maas