Ce a auzit Holly (Strazile Groazei vol. 34) de RL Stine



Era prea socant pentru a spune cuiva...

Holly Silva nu numai că are o gură mare, dar si niste urechi ca doi sateliti. Dacă există vreun zvon, o bârfă suculenta sau un scandal oriunde în Shadyside High, Holly poate și va raspandi zvonul. Noi romante, prietenii false, inselăciuni, certuri... Holly aude totul. Odată ce a făcut-o, Miriam si Ruth afla primele.
De obicei, bârfele lui Holly nu reprezinta nimic interesant, dar de data aceasta, ele sunt diferite. Zvonurile spun ca Mei Kamata se afla într-o cearta continua... cu mama ei. Cauza disputei este băiatul cu părul lung, Noah Brennan, tipul cu care Mei nu-si va mai da intalnire daca parintii ei nu vor fi de acord. Cand Holly se plimba intr-o parcare aude ceva de neinchipuit: Mei îi spune lui Noe că o va ucide pe mama ei.

Ruth și Miriam nu văd asta la fel de socant ca Holly. La urma urmei, cât de des isi ameninta copiii parintii? Asta pana cand se aude zvonul cum ca mama lui Mei a cazut pe scari, astfel ca cele trei fete realizeaza ca stiu mai mult decat ar trebui. Cineva știe ce a auzit Holly și vrea sa se asigure că niciuna din fete nu le mai aude secretele din nou.

Comentarii