Aprinde-mă (Atingerea lui Juliette vol. 3) de Tahereh Mafi

„Într-o zi s -ar putea să cedez
Într-o zi s -ar putea să mă e l i b e r e z”

Nimic nu va mai fi la fel.

Soarta Punctului Omega e incertă. Toți cei dragi lui Juliette ar putea fi morți. Războiul ar putea lua sfârșit înainte ca măcar să fi
început.

Juliette e singura care stă în calea Restaurației. Știe că dacă ea va supraviețui, Restaurația va fi înfrântă.

Dar ca să distrugă Restaurația și pe bărbatul care a fost la un pas de a o ucide, Juliette va avea nevoie de singura persoană în care nu credea vreodată că poate avea încredere: va avea nevoie de Warner. Și în timp ce ei doi lucrează cot la cot pentru a-și distruge dușmanul comun, Juliette va descoperi că tot ceea ce a crezut vreodată că știe – despre Warner, despre abilitățile ei, ba chiar și despre Adam – era greșit.



Seria "Spulbera-mă" este perfectă pentru fanii care doresc un roman plin de acțiune cu tineri adulți, o poveste de dragoste ca si in "Divergent" de Veronica Roth, "Jocurile Foamei" de Suzanne Collins și "Legenda" de Marie Lu. Tahereh Mafi a creat o poveste captivantă și originală, care combină cele mai bune elemente distopice și paranormale și a fost lăudată de Publishers Weekly ca fiind "o lectură captivantă, venită de la un autor care nu se teme să își asume riscuri".

Comentarii

  1. Tocmai am terminat volumul 3 si... WOW! Mi-a placut exagerat de mult! Juliette, Warner, Kenji, James, Adam... toata lumea e super :)).
    Imi place ca Tahereh i-a dat lui Adam un caracter mai "gri", la fel si lui Warner; sunt satula de personajele absolute, 100% bune sau 100% rele si am avut emotii cu prima carte, dar evolutia personajelor e palpabila si ma bucur ca le-a dat adancime si nu sunt superficiale sau plate.
    Anyways... abia astept sa citesc vol. 4 si nu am cu cine sa imi impartasesc entuziasmul exagerat :)).
    Voi avea un "book hangover" imens cand voi termina seria :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare! Ma bucur ca ti-a placut volumul 3. Eu astept sa apara continuarile in limba romana pentru a le citi. Si am inteles ca acesta va aparea la sfarsitul anului acesta. :)

      Ștergere
  2. Bună!
    La ce editură ați găsit cartea în lb. română?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu a aparut in limba romana. Va aparea anul acesta probabil la LedaEdge, deocamdată avem doar descrierea cartii in limba romana.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!