Eliberează-mă (Atingerea lui Juliette vol. 2) de Tahereh Mafi

DESCRIERE GOODREADS:


VOR SĂ MĂ GĂSEASCĂ. 
ÎI VOI GĂSI EU PRIMA

O singură atingere i-ar fi trebuit lui Juliette pentru a-l ucide pe Warner. Dar imunitatea lui misterioasă față de puterea ei mortală a șocat-o, întrebându-se de ce mecanismul ei de apărare a eșuat în fața persoanei de care cea mai mare nevoie de protecție.

Ea și Adam au reușit să scape de ghearele lui Warner și să se alăture unui grup de rebeli, dintre care mulți au puterile lor proprii. Juliette va reuși în cele din urmă să se lupte în mod activ împotriva Restaurației și să încerce să-și repare lumea distrusă. Poate că acești noi aliați o pot ajuta să aducă lumină asupra secretului din spatele imunității lui Adam și a lui Warner față de pielea ei ucigașă.

DESCRIERE OFICIALĂ:


Juliette a ajuns la Punctul Omega. E un loc pentru oameni asemenea ei – oameni înzestrați – și, de asemenea, sediul opoziției, al rebelilor.
A scăpat, în cele din urmă, de cei din Restaurație, dejucându-le planul de a o folosi drept armă, iar acum e liberă să-l iubească pe Adam.
Însă Juliette descoperă că nu va putea scăpa niciodată de atingerea sa letală.
Sau de Warner, care o dorește mai mult ca oricând.

Bântuită de trecutul ei și îngrozită de viitorul care o așteaptă, Juliette știe că va fi nevoită să ia hotărâri importante. Hotărâri care ar putea s-o oblige să aleagă între ceea ce-i dictează inima și viața lui Adam.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Cartea a fost publicata deja. Se gaseste in librariile din tara si pe site-urile cu carti online.

      Ștergere
  2. Am citit toate cele 5 carti si nuvelele din aceasta serie, in romana si in engleza (cele care inca nu au fost traduse) si pot spune ca inca sant obsedata de stilul Tahereh Mafi. Este atat de bland, poetic, miscator, iti taie rasuflarea. Actiunea este cand mai statica, cand iute, insa tot ce spune are un inteles care conteaza pentru continuarea povestii. Nimic nu este in plus. Inca sant obsedata de personajul Aaron Warner, de Juliette si de Kenji. Cu timpul, Adam tinde sa apara din ce in ce mai putin, dar frumusetea lui Warner creste din volum in volum. Caci "Warner este frumos in feluri in care nici macar Adam nu este". Pot sa spun ca seria "Spulbera-ma" este in top 3 al celor mai frumoase povesti distopice, impreuna cu romanele lui Jennifer Armenstrout. In cazul lui Tahereh este modul de scriere a povestii. O termini si incepi de la inceput si intelegi ca de fapt de la primul capitol din "Spulbera-ma" pana la ultimul capitol din "Imagine Me", totul este o soapta, o marturisire tulburatoare, o poveste fantastica, intr-o lume lipsita de compasiune. Scenele de dragoste iti taie rasuflarea intr-un mod neobisnuit pentru ca - stiti- calitatea conteaza si nu cantitatea. Mi-a placut mult inceputul prieteniei cu Warner de la sfarsitul acestei carti, dar totul se continua la un cu totul alt nivel in urmatorul volum "Ignite Me" pe care abia il astept tradus si in romaneste.
    Recomand seria (toate cele 5 volume) cu toata dragostea unei cititoare impatimite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, multumim frumos pentru impresiile impartasite. E minunat sa auzim de la cititori care au aceleasi pasiuni bibliografice ca si noi. Personal, prefer sa le citesc in romana, desi le pot citit linistit si in engleza, jnsa consider ca e mult mai placut sa o citesti in limba ta materna. De aceea, astept traducerile si dupa aceea le citesc. Dar ai dreptate, este o serie frumoasa care merita atentia tuturor impatimitilor genului. ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!