Raufacatorul (Disparuti vol. 8) de Michael Grant

Au trecut patru ani de la evenimentele din DISPARUTI.

Domul de pe Plaja Perdido Beach a disparut, dar ororile din interior s-au răspândit și acum toată omenirea este în pericol. Piatra infestată de virusuri străine, care a creat FAYZ-ul, creează monștrii care umblă prin orașe terorizându-i pe toți. Există tancuri în stradă și drone prădătoare pe cer, sortite eforturilor de a opri dezintegrarea civilizației. În acest haos vine un ticălos cu puterea de a controla pe cineva doar cu sunetul vocii sale.

Dillon Poe a vrut să fie un comedian o dată... dar toată lumea l-a luat in ras. Dillon ratatul. Dillon ciudatul. Acum ucide mii de oameni. Cine râde acum?


Singurii oameni care pot opri un ticălos cu superputeri sunt eroii cu superputeri. Dekka, Shade, Cruz, Malik, Armo și un nou mutant cu puteri de neegalat stau în calea lui Dillon. Dar când linia dintre erou și raufacator începe să se estompeze - unii încep să se întrebe cine este monstrul in cele din urma. Lupta va fi sângeroasă. Aceasta nu este o altă bătălie, acesta este războiul pentru a salva rasa umană.

Comentarii