Mușcăturile de vineri seara (Vampirii din Chicago vol. 2) de Chloe Neill

Vampiri în Chicago!

Ai crede că titlurile de genul ăsta i-ar fi provocat pe cetățenii buni din Orașul Vânturilor să-și ridice armele împotriva noastră. În schimb, zece luni mai târziu, ne bucurăm de un statut de celebritate rezervată elitei de la Hollywood - cu paparazzi. Nu mă înțelegeți greșit, populimea nu este chiar încântată să trăiască alături de strigoi, dar cel puțin nu au luat cu asalt castelul încă.

Dar toate acestea se vor schimba odată ce vor afla despre petrecerile de hrănire Rave, unde vampirii adună oamenii ca pe niște bovine și se hrănesc cu aceștia. Cei mai mulți vampiri civilizați se încruntă la un asemenea comportament, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a-si da consimțământul înainte de a lua o mușcătură din ei. Cu toate acestea, acest lucru nu face o poveste bună pentru un reporter aflat pentru prima dată în căutarea de a impresiona familia sa din înaltă societate.


Acum "stăpânul meu", vârstnicul, care încă se păstrează bine, Ethan Sullivan, vrea să mă reconectez cu familia mea de clasă superioară și să acționez ca o legătură între oameni și vampiri; să păstrez aspectele mai neplăcute ale existenței noastre departe de mass-media. Dar cineva nu vrea ca oamenii și vampirii să se joace frumos - cineva cu o ranchiună veche ca timpul.

Comentarii