Dezvaluirea (Casa Noptii vol. 11) de PC Cast si Kristin Cast

Afectată drastic după căderea ei de la sfârșitul volumului anterior, Neferet este acum mai periculoasă ca niciodată - și căutarea ei pentru răzbunare va da naștere unui dezastru atât pentru oameni, cât și pentru Zoey și prietenii săi. Haosul este dezlănțuit în Tulsa, iar Casa Nopții este de vină. Poate Zoey să o oprească pe Neferet la timp pentru ca furia acesteia nemărginită să nu se transforme într-un război total? Sau va trebui să intervină altcineva care să cadă de vină?

Seria Casa Nopții este un fenomen internațional, ajungând pe primul loc pe lista de bestseller din S.U.A., Germania și Marea Britanie, rămânând pe lista bestseller The New York Times pentru aproape 150 de săptămâni. Cu mai mult de 12 milioane de exemplare tipărite, drepturi vândute în treizeci și opt de țări până în prezent și personaje rudtabile  și dependente, această serie este de neoprit. Acum, în cel de-al unsprezecelea și penultimul volum al seriei, acțiunea este mai intensă, iar mizele și mai mari, pe măsură ce Zoey și prietenii ei se luptă pentru a-și proteja școala și casa de răul devastator - totul echilibrând romantismul, prieteniile precare și drama de zi cu zi ascunse în sălile Casei Noptii.

Comentarii

  1. va rog din tot sufletul sa traduceti cartea nu ne puteti lasa sa citim o parte din serie si ultimele trei cartii sa nu fie traduse in limba romana de 11ani este aceasta serie.Unsprazece ani !! Si nu ati putut sa traduceti trei carti. Va rog .Traduceti-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare, îmi pare rau - eu doar am prezentat volumul si ce se intampla in acesta.
      Cu editura Litera ar trebui sa luati legatura. Eu stiu ca au renuntat la continuarea publicarii seriei. Din pacate nu cred ca vom mai vedea vreodata ultimele volume din serie și in limba romana.

      O seara placuta! ✌

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!