Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Aelin a riscat totul pentru a-și salva poporul - dar cu un pret enorm. Blocata într-un sicriu de fier de către Regina Fae, Aelin trebuie să-și gaseasca voința de foc, în timp ce indura luni de tortură. Conștienta de faptul că cedarea in fata lui Maeve îi vor duce pe cei pe care îi iubește la pieire, furia ei creste cu fiecare zi care trece...

Cu Aelin capturata, Aedion și Lysandra rămân in ultima linie de apărare pentru a proteja Terrasenul de la distrugerea totală. Totuși, în curând își dau seama că mulți aliați pe care i-au adunat pentru a lupta cu hoardele lui Erawan ar putea să nu fie de ajuns pentru a-i salva. Împărțite de-a lungul continentului și intr-o continua lupta cu timpul, Chaol, Manon și Dorian sunt forțați să-și creeze propriile căi pentru a-și întâlni soarta. In balanță stau orice speranță de mântuire - și o lume mai bună.
Iar în largul mării, cu însoțitorii lui, neclintiti de lângă el, Rowan vânează să-și găsească soția și regina capturată - înainte ca ea să se piardă pentru totdeauna.

Fiindcă firele sortii se țes în cele din urmă împreună, toți trebuie să lupte pentru a avea șansa unui viitor. Unele legături vor crește și mai profund, în timp ce altele vor fi rupte pentru totdeauna în capitolul exploziv si final din seria Tronul de Clestar.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Vom mai avea de asteptat vreo 2-3 ani pana la aparitia volumului acesta, noi fiind abia la volumul 5 cu apariția...

      Ștergere
  2. Am terminat de citit volumul 5. Si seria Regatul spinilor si al trandafirilor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Regatul Aripilor si al Pieirii (Regatul Spinilor si al Trandafirilor vol. 3) de Sarah J. Maas

Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Imperiul Furtunilor (Tronul de Clestar vol. 5) de Sarah J. Maas