Turnul de la Rasarit (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Chaol Westfall s-a definit întotdeauna prin loialitatea lui neclintită, puterea lui și poziția sa de căpitan al Gărzii. Dar toate acestea s-au schimbat de când castelul de clestar s-a spulberat, cand oamenii săi au fost măcelăriți, iar regele din Adarlan l-a păsuit de la o lovitură mortală, dar care i-a distrus trupul.

Singura lui sansă de recuperare o are la legendarii vindecători ai lui Torre Cesme din Antica - fortăreața imperiului puternic al continentului sudic. Și odată cu războiul care se întinde, cu Dorian și Aelin înapoi acasă, supraviețuirea lor ar putea depinde de Chaol și Nesryn convingându-i pe conducători să se alieze cu ei.


Dar ceea ce descoperă în Antica ii va schimba pe amândoi - și va fi mult mai important pentru salvarea Erileei decât ar fi putut să-și imagineze vreodată.

Comentarii

 1. Stie cineva cand se traduce? Am citit toate cartile tradse pe care le-a scris Sarah. Deabia astept sa se traduca inca o carte scrisa de ea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Când se va traduce, știi o data aproximativa?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se stie inca nimic. Poate pe la sfarsitul anului acesta, începutul anului viitor. Mai devreme, nu cred ca avem sanse da vedem cartea aceasta...

   Ștergere
 3. Eu o am in romana. Am copiato de pe net in Google translate si acum o am ib romana pe calculator.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sigur, poti face asta. Dar calitatea traducerii lasa de dorit. Nu stiu daca te ajuta sa intelegi ceva o carte plină de greseli...

   Ștergere
 4. Mie mi-se pere mai bine decat nimic.

  RăspundețiȘtergere
 5. O carte doar despre Chaol?...
  Asta inseamna ca avem de asteptat mai mult de 2 ani pana la continuarea ce-i include si pe ceilalti..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vor fi mentionate si prezente si celelalte personaje ale seriei, insa nu la fel de mult ca in volumele precedente. Dar da... va trebui sa asteptam mai mult pana la publicarea ultimului volum al seriei, unde apar toti...

   Ștergere
 6. Chiar nu se știe nimic de aceasta carte?Nu cred că m-ai rezist fara să știu ce se întâmplă cu Aelin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In decembrie anul trecut a aparut volumul 5... ma indoiesc ca vom vedem continuarea mai repede de decembrie anul acesta... poate nici atunci. Inca nu se aude nimic. :)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Regatul Aripilor si al Pieirii (Regatul Spinilor si al Trandafirilor vol. 3) de Sarah J. Maas

Imperiul Furtunilor (Tronul de Clestar vol. 5) de Sarah J. Maas

Finalul (Ingerul Noptii vol. 4) de Becca Fitzpatrick