Vanatoarea (Cercul Secret vol. 5) de Aubrey Clark




De la cel mai bine vandut autor al Jurnalelor Vampirilor - L. J. Smith, vine o poveste periculoasa de iubire, vrajitorie si supranatural, perfect pentru fanii seriei Cronicile Casterilor.

Viața lui Cassie este departe de a fi obișnuită. Cei mai buni prieteni ai ei sunt dintr-un sabat al vrăjitoarelor și relația ei cu iubitul ei, Adam, este scrisă în stele. În calitate de lider al Cercului Secret, depinde de ea să ii mențină în siguranță.


Dar apoi sora vitrega malefica a lui Cassie soseste hotărâta să ii ia locul lui în Cercul Secret. Și o bandă de vânători de vrăjitori puternici începe să vizeze grupul, hotărât să-i distrugă; va rămâne Cercul intact în ciuda magiei malefice care se infiltreaza prin inelele lor? Și va supraviețui Cassie acestei bătălii finale dintre bine și rău?

Comentarii

  1. Buna,stii unde as putea gasi aceasta carte? Nu am reusit sa gasesc vol 5 nici cartonat si nici online!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare. Volumul nu a aparut in limba romana la noi si nici nu va mai aparea (Editura a abandonat seria aceasta). Singura sansa de a-l citi este sa o faci in limba engleza. Poti incerca sa ti-l comanzi de pe site-urile care vand carti in limba engleza: Carturesti, Okian, Book-express.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!