Caliban Cove (Resident Evil vol. 2) de SD Perry

În urma încercărilor lor oferite de instituția de cercetare genetică Umbrella Corporation, membrii supraviețuitori ai Tacticilor Speciale și ai Echipei de Salvare (S.T.A.R.S.) încearcă să avertizeze lumea despre conspirația crearii armelor biologice terifiante. Dar conspirația este departe de a fi doar atat, așa cum S.T.A.R.S. afla ca sunt declarați inamici de către cei care i-au pregătit. Forțati să se dea la fund, S.T.A.R.S. hotărăște să lupte singuri împotriva conspirației, hotărâți să caute și să oprească experimentele Umbrella oriunde ar fi.

Medicul de razboi și biochimista Rebecca Chambers, singura supraviețuitoare a echipei Bravo, se alătură fortei S.T.A.R.S. atunci cand apare un zvon despre un alt experiment Umbrella: ascuns sub stâncile stâncoase din Caliban Cove, Maine, unde cineva construieste o armata de strigoi. Într-un far sinistru, printr-un labirint complex de peșteri pe mare, în interiorul unei nave scufundate, S.T.A.R.S. trebuie să se lupte cu mai multe orori și să oprească un nebun din a elibera pericolul biologic asupra lumii.


Dar este posibil ca S.T.A.R.S. sa nu reuseasca, deoarece virusul agresiv care schimba ADN, pe care Umbrella l-a creat, începe să-i infecteze ...

Comentarii