Conspiratia Umbrella (Resident Evil vol. 1) de SD Perry

Raccoon City: o comunitate montana, îndepărtată, brusc asediată de o erupție de crime grave, avand ca centru padurea inconjuratoare. Rapoartele bizare încep să se răspândească, descriind atacurile unor creaturi vicioase, unele umane... altele nu. Victimele sunt aparent mâncate.

La epicentrul acestor decese se află un conac întunecat, izolat, care aparține misterioasei corporații Umbrella. De ani de zile, Umbrella a lucrat în conac, neatinsă, aparent conducând cercetări genetice benigne.

Trimisa pentru a investiga evenimentele ciudate, echipa Tactica Specială și Echipa de Salvare (STARS), o unitate neobișnuită de răspuns paramilitar care oferă o gamă eclectică de specialiști în misiune:  Chris Redfield, Jill Valentine, Barry Burton si liderul echipei enigmatice, Albert Wesker. Împreună cu ceilalti membrii S.T.A.R.S., au un motiv bun să se teama.


Dar ceea ce se desfășoară în spatele ușilor închise, este o teroare dincolo de coșmarurile lor cele mai urate: creaturi care sfidează legile vieții și ale morții - rezultatul experimentelor interzise si dezastruoase. În spatele lor sta o conspirație atât de vastă în sfera sa de aplicare și atât de insidioasă în planurile sale, ca membrii S.T.A.R.S. vor fi trădați din interior pentru a se asigura că lumea nu va descoperi niciodată secretul Umbrellei. Asta dacă cineva supraviețuiește...

Comentarii