Tomb Raider: Cei zece mii de nemuritori de Dan Abnett & Nik Vincent

Tomb Raider: cei zece mii de nemuritori largeste universul Tomb Raider și continuă povestea care a fost introdusă în ultimul joc video Tomb Raider

Bantuita de ceea ce ea a fost forțată să facă pentru a supraviețui primei sale aventuri, Lara Croft vrea doar să lase chinul înfricoșător pe insula Yamatai în trecut. Dorința ei modestă se sfărâmă în timp ce ea se aruncă într-o cursă frenetică pentru a-si salva pe cea mai buna prietena Sam dintr-o supradoză toxică. Disperata pentru un remediu, Lara caută orice ar putea-o ajuta pe Sam. Un licar de speranță provenit dintr-un mit ii dă Larei un scop: povestea unui artefact antic și misterios care să-i poată vindeca prietena de la moarte și, eventual, să explice evenimentele supranaturale la care a asistat pe Yamatai.

Dar Lara nu este singura în căutarea comorii. Un magnat furios, o societate umbroasă și un antreprenor mortal nu se vor opri de la nimic din a exploata relicva puternică pentru scopurile lor personale. Vânătoarea o conduce pe Lara pe tot globul, printr-o rețea de conspirații intunecate, contacte suspecte și intrigi de viață sau moarte, în căutarea mântuirii pentru prietena ei și cautarea adevărului din spatele legendarului talisman.

Comentarii