Tomb Raider: Cei zece mii de nemuritori de Dan Abnett & Nik Vincent

Tomb Raider: cei zece mii de nemuritori largeste universul Tomb Raider și continuă povestea care a fost introdusă în ultimul joc video Tomb Raider

Bantuita de ceea ce ea a fost forțată să facă pentru a supraviețui primei sale aventuri, Lara Croft vrea doar să lase chinul înfricoșător pe insula Yamatai în trecut. Dorința ei modestă se sfărâmă în timp ce ea se aruncă într-o cursă frenetică pentru a-si salva pe cea mai buna prietena Sam dintr-o supradoză toxică. Disperata pentru un remediu, Lara caută orice ar putea-o ajuta pe Sam. Un licar de speranță provenit dintr-un mit ii dă Larei un scop: povestea unui artefact antic și misterios care să-i poată vindeca prietena de la moarte și, eventual, să explice evenimentele supranaturale la care a asistat pe Yamatai.

Dar Lara nu este singura în căutarea comorii. Un magnat furios, o societate umbroasă și un antreprenor mortal nu se vor opri de la nimic din a exploata relicva puternică pentru scopurile lor personale. Vânătoarea o conduce pe Lara pe tot globul, printr-o rețea de conspirații intunecate, contacte suspecte și intrigi de viață sau moarte, în căutarea mântuirii pentru prietena ei și cautarea adevărului din spatele legendarului talisman.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout