Steaua nopții (Nemuritorii vol. 5) de Alyson Noel

Haven încă mai dă vina pe Ever pentru moartea prietenului ei Roman, indiferent cât de greu a încercat  Ever vreodată să o convingă că a fost un accident. Acum e hotărâtă să o distrugă pe Ever... și să-i distrugă pe Damen și Jude în același timp. Primul ei pas este acela de a-i despărți definitiv pe Ever și Damen- și are exact ceea ce-i trebuie pentru a o face.

Ascuns în viața trecută a lui Ever, este un secret teribil despre Damen - un secret care aduc noi fapte la lumina despre relația sa cu Jude, dar este atât de întunecat și brutal încât ar putea să-i separe pe Damen și pe ea o dată pentru totdeauna. După cum se confruntă cu cea mai mare temere a ei față de tipul cu care vrea să-și petreacă veșnicia, Ever a intrat într-un conflict mortal cu Haven, care i-ar putea distruge pe toți.


Acum îi va lua tot ce are - și va scoate la iveală puteri pe care nu le știa niciodată - să-l înfrunte pe inamicul cel mai aprig. Dar pentru a câștiga, ea trebuie să se întrebe: merită supraviețuirea proprie condamnarea lui Haven la o veșnicie a întunericului în Ținutul Umbrelor? Și va afla ea adevărul despre trecutul lui Damen - care deține cheia viitorului lor?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout