Steaua nopții (Nemuritorii vol. 5) de Alyson Noel

Haven încă mai dă vina pe Ever pentru moartea prietenului ei Roman, indiferent cât de greu a încercat  Ever vreodată să o convingă că a fost un accident. Acum e hotărâtă să o distrugă pe Ever... și să-i distrugă pe Damen și Jude în același timp. Primul ei pas este acela de a-i despărți definitiv pe Ever și Damen- și are exact ceea ce-i trebuie pentru a o face.

Ascuns în viața trecută a lui Ever, este un secret teribil despre Damen - un secret care aduc noi fapte la lumina despre relația sa cu Jude, dar este atât de întunecat și brutal încât ar putea să-i separe pe Damen și pe ea o dată pentru totdeauna. După cum se confruntă cu cea mai mare temere a ei față de tipul cu care vrea să-și petreacă veșnicia, Ever a intrat într-un conflict mortal cu Haven, care i-ar putea distruge pe toți.


Acum îi va lua tot ce are - și va scoate la iveală puteri pe care nu le știa niciodată - să-l înfrunte pe inamicul cel mai aprig. Dar pentru a câștiga, ea trebuie să se întrebe: merită supraviețuirea proprie condamnarea lui Haven la o veșnicie a întunericului în Ținutul Umbrelor? Și va afla ea adevărul despre trecutul lui Damen - care deține cheia viitorului lor?

Comentarii