Farmecele (Elita Întunecată vol. 3) de Chloe Neill


Liceul poate fi un câmp de luptă, dar pentru Lily Parker, supraviețuirea la Școala de Fete Sf. Sophia, este o chestiune de viață și de moarte...

Protejarea orașului Chicago de întuneric poate fi cel mai greu loc de muncă, mai ales când sunteți in clasa a XI-a. Dar, atunci când fetele de la Sf. Sophia încep să se pregătească pentru bal, Lily decide să se alăture  pregătirii petrecerii, chiar dacă asta înseamnă sa ignore demonii, vampirii și utilizatorii de magie neagra, cunoscuți sub numele de Seceratori.


Dar când un Secerator se infiltrează in școala, Lily nu uită ce a jurat să protejeze. Ea se adanceste in adâncul sufletului ei ca să-și scoată magia - dar află că a dispărut. Și se pare că nu este singura cu aceasta problema. Un farmec a intrerupt magia in intregul Chicago și nimeni nu știe ce-sau cine-a provocat-o. Dar Lily știe că pentru a-si recupera magia merita sa ajungi din nou in spatele liniilor inamice.

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Nu va mai aparea.
      Editura a abandonat seria.

      Ștergere
    2. Pe toate le abandonează? Și Blestemul lupilor sunt doar primele 2, și atâtea altele. De ce se mai apucă dacă nu sunt în stare să le traducă pe toate?

      Ștergere
    3. Eu știu că ne dorim cu toții să vedem seriile preferate traduse integral și la noi. Însă ține foarte mult de vânzări și de cum este receptată seria sau primele volume din serie de către publicul larg. Vă dați seama că dacă o serie nu este profitabilă financiar, editurile nu se mai încumetă să scoată continuările (deoarece reprezintă niște costuri destul de mari), și astfel ar ieși în pierdere.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!