Ultimul avertisment (Maximum Ride vol. 4) de James Patterson


În această nouă poveste uluitoare din imaginația uimitoare a lui James Patterson, o fată trebuie să se salveze din mâinile unei armate creată doar pentru a o prinde - și să salveze și planeta în același timp.

Maximum Ride este o adolescentă perfect normală, care însă se întâmplă să fie capabilă să zboare, fiind rezultatul unui experiment guvernamental scăpat de sub controlul.

Max și ceilalți membri ai Stolului- șase copii care împărtășesc aceleași abilități remarcabile - au fost rugați să ajute un grup de oameni de știință de mediu care studiază cauzele încălzirii globale. Expediția pare a fi o combinație perfectă de aventură, activism - și evadarea din mâinile forțelor guvernamentale care urmăresc Stolul ca un șoim.


Dar chiar și în Antarctica, prinși în cea mai aspră vreme a planetei noastre, Maximum Ride este o țintă irezistibilă în pericol constant. Căci oricine îi controlează puterile ar putea controla și lumea. Maximum Ride este cel mai tare personaj al lui James Patterson, o eroină care reușește să fie umană și neînfricată în același timp.

Comentarii