Ultimul avertisment (Maximum Ride vol. 4) de James Patterson


În această nouă poveste uluitoare din imaginația uimitoare a lui James Patterson, o fată trebuie să se salveze din mâinile unei armate creată doar pentru a o prinde - și să salveze și planeta în același timp.

Maximum Ride este o adolescentă perfect normală, care însă se întâmplă să fie capabilă să zboare, fiind rezultatul unui experiment guvernamental scăpat de sub controlul.

Max și ceilalți membri ai Stolului- șase copii care împărtășesc aceleași abilități remarcabile - au fost rugați să ajute un grup de oameni de știință de mediu care studiază cauzele încălzirii globale. Expediția pare a fi o combinație perfectă de aventură, activism - și evadarea din mâinile forțelor guvernamentale care urmăresc Stolul ca un șoim.


Dar chiar și în Antarctica, prinși în cea mai aspră vreme a planetei noastre, Maximum Ride este o țintă irezistibilă în pericol constant. Căci oricine îi controlează puterile ar putea controla și lumea. Maximum Ride este cel mai tare personaj al lui James Patterson, o eroină care reușește să fie umană și neînfricată în același timp.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout