Recenzie Benzi Desenate Archie vol. 4



Când Archie și rivalul lui principal, Reggie Mantle, se confruntă, se termină cu un pariu: cei doi se vor întrece cu mașinile pentru a determina odata pentru totdeauna cine este regele Riverdale-ului. 


Revista 18

Capitole:
1. Fără motiv
2. Detectiv Jughead Jones
3. Întâlnire dublă
4. Tentația lui Dilton Doiley
5. Jughead Jones - gumă pe pantof
6. Motorul

Jughead este abordat de gemenii Blossom: Cheryl si Jason pentru a descoperi de ce tatal lor le ascunde averea de ei. Intre timp, Veronica revine in Riverdale, dar lucrurile cu Archie sunt usor ciudate. Betty Cooper descopera in Dilton un prieten adevarat si un partener de discutii pasionat de mașini ca si ea.



Revista 19


Capitole:
1. Când toate au fost spuse și făcute
2. P-too!
3. Oamenii sunt vampiri
4. Bartok
5. Tată?


Relatia lui Archie cu Veronica stă pe butuci (din nou), iar acest lucru il vede si Hiram. Astefl, el se decide sa organizeze un banchet unde invita mai multi baieti tineri înstăriți pentru a-i tine companie Veronicăi. Archie incearca sa se izoleze de restul lumii si sa se gandeasca la viata lui, insa Jughead il va aduce inca o data cu picioarele pe pământ. Intre timp, gemenii Blossom descopera un secret tulburator despre familia lor.

Revista 20


Capitole:
1. De ce nu cumperi o mațină nouă?
2. Nu fi așa dur cu tine
3. Blegul Archie
4. Ca un tigru


Cu ajutorul lui Betty, Archie isi doreste sa isj repare masina, care se alfa intr-o stare deplorabilă de multă vreme. In peisaj apare insa Reggie Mantle, pus pe harță ca de obicei. Acesta face o înțelegere cu Archie sa faca o cursa de mașini. Daca Archie va pierde, va trebui sa isi dea masina lui Reggie. Daca Reggie va pierde, isi va da masina lui Archie. Insa lucrurile o iau razna la cursa de mașini si pericolul se instaleaza rapid.



Revista 21


Capitole:
Jughead în Băiatul cu mâncarea
Raj în Creatura profesor
Veronica în Pasiune Mov
Dilton în Sugativa de Creiere


Jughead se angajeaza ca ospătar la localul lui Pop pentru a putea sa isi plateasca datoria catre acesta pentru notele de plata neachitate pana acum. Insa nu face o treaba foarte buna, calcand pe mervi toti clientii. Dilton creeaza o masinarie care sa te ajute sa inveti in somn si o testeaza pe Moose. Veronica incearca sa il convingă pe Hiram ca merita ca masina ei sa aiba o alta culoare: mov, iar Raj lucreaza la un proiect artistic unde vrea sa combine Alien cu The Thing. Cu toii primesc insa un mesaj important: in urma cursei, cineva este in stare grava la spital.



Revista 22



Toată lumea isi aduce aminte de momentele frumoase petrecute alaturi de Betty Cooper si toata lumea este alături de ea in aceste momente dificile. In special Archie Andrews. Desi relatia lor a luat sfarsit, respectul si prietenia inca mai sunt acolo, pentru ca acum Betty va avea nevoie de tori prietenii langa ea.





Comentarii