Recenzie Benzi Desenate Archie Vol. 5


Consecințele sunt aici! O viață este distrusă, o familie stă să se destrame, iar tinerii din Riverdale sunt singurii care se pot salva de la a face implozie!


Revista 23 

Capitole:
1. Rănit
2. Ca e-mailurile
3. Grăbește-te
4. Între timp... Dilton & Moose
5. Inima Riverdale-ului

Toata lumea este alaturi de Betty Cooper in momentele grele prin care trece. Prietenii ei ii preiau indatoririle si munca de voluntariat pentru care s-a angajat, încercând sa ii faca acesteia treaba mai usoara. Însă Archie, dupa cum il stim deja, este extrem de neîndemanatic si incepe sa se simtă prost ca nu poate ajuta maj mult.


Revista 24 


Capitole:
1. Sună scump

2. Reggie e un băiat bun
3. Mersi
4. Întâlnire de familie

Betty se recuperează dupa accidentul auto si întregul oras pare sa ii fie alaturi fetei. Hal si Alice- parintii lui Betty, renovează casa astfel incat sa aiba acces mai usor fata lor la scari, fiind in scaun cu rotile. Insa problemele financiare incep sa apara pentru familia Cooper, iar membrii familiei nu stiu daca o vor mai scoate la capat si de data aceasta.


Revista 25 


Capitole:
1. De ce nu sună?

2. Pălării asemănătoare
3. Domnul fondul-de-economii
4. Trebuie să vorbim
5. Tot ce contează

Parintii lui Betty incearca sa il tina pe Archie departe de fiica lor pe cat posibil, insa cu ajutorul lui Jughead, care creeaza o diversiune, Betty reuseste sa se întâlnească in cele din urma cu prietenul ei cel mai bun din copilarie, Archie. Veronica incepe insa sa se ingrijoreze pentru relatia ei, caci Archie pare sa fie mai interesat de starea lui Betty decat de ea.


Revista 26 


Capitole:
1. Dacă l-aș putea atinge

2. Zona lui Dilton
3. Mereu

Lui Dilton Doiley ii este dor de Betty mai mult ca niciodată si isi doreste ca aceasta sa il vada ca mai mult decat un prieten. Intre timp, Reggie Mantle este trimis la închisoare, unde este coleg de celulă cu nimeni altul decat tatal gemenilor Blossom. Veronica incearca sa se razbune pe Archie pentru atentia pe care nu i-o acordă ei, ci lui Betty, asa ca iese in oras cu Jason Blossom. Dilton isi confeseaza iubirea lui Betty.


Revista 27 


Capitole:
1. Am construit un vitezometru

2. Nu deveni încrezut
3. Călătoria nopții lungi spre zi
4. Alege
Epilog

Se apropie balul primaverii, iar Dilton Doiley o cere la dans pe Betty, care începe sa se recupereze din ce in ce mai bine. Veronica ii cere lui Archie sa ia o hotarare in privinta relatiei lor: Archie trebuie sa aleaga intre Betty si ea odata pentru totdeauna. Reggie Mantle se intoarce din inchisoare cu vesti bombă care vor zgudui Riverdale din temelii.


Comentarii