Recenzie Rare and precious things de Raine Miller- seria The Blackstone Affair vol. 4



Ultimul volum al seriei rezolva problemele ramase restante. Brynne este nevoita sa se confrunte cu trecutul, Ethan isi da seama ca are nevoie de ajutor in privinta cosmarurilor si intre timp fac mult sex!
Dupa 2 saptamani in care Brynne l-a tinut departe de ea pe Ethan, acum- dupa nunta, cei doi sunt nerabdatori sa fie impreuna. Iar Ethan se poate considera un barbat foarte fericit- in sfarsit Brynne este a lui si in plus e una din acele femei careia sarcina ii priieste si o face dornica de mult sex. Iar Ethan nu o refuza...
Cei doi proaspeti casatoriti sunt in luna de miere si se bucura unul de compania celuilalt. Ethan urmareste evolutia sarcinii, ceea ce e foarte dulce- numind produsul iubirii lor- afina, maslina, piersica, in functie de stadiul sarcinii.
Cand se asteptau mai putin, trecutul se intoarce, iar Brynne este nevoita sa il confrunte pe barbatul care a distrus-o cu cativa ani in urma. Urmarile politice sunt imense si oricat ar incerca, Ethan nu poate impiedica reintalnirea.
Timpul trece, iar Brynne decide ca nu vrea sa stie dinainte sexul bebelusului. Se decid si asupra unor nume Laurel/ Thomas.
Cum se incheie povestea celor doi? Vor avea parte de un final fericit? Vor putea trece peste toate problemele si sa fie fericiti impreuna?



Comentarii