Recenzie Shuttergirl de C.D Reiss- seria The Hollywood Project vol. 1



Laine Cartwright este o tanara cu un trecut intunecat care si-a construit din nimic, o cariera de succes. Este paparazzi, cunoaste toate strazile si cotloanele Los Angelesului si le cutreiera inarmata cu o camera foto. Intr-o lume dominate de barbate, ea s-a facut cunoscuta si respectata. Ea este Shuttergirl.
Michael Greydon este un actor de prima mana, un rasfatat al Hollywoodului. Tatal lui a fost si el actor, dar acum este un om care si-a gasit refugiul in alcool. Michael a acceptat un rol important doar pentru a-si salva tatal.
Laine impreuna cu Tom- fratele ei din orfelinat- si el paparazzi, participa la o petrecere. Vor doar sa petreaca putin linistiti, sa se relaxeze in fata un pahar de bautura. La petrecere este present si Michael.El si Laine au un moment de apropiere, un moment in care isi amintesc timpul petrecut impreuna in liceu. Tom- care avea aparatul lui Laine, vrea sa le faca o poza. Actorul isi iese din minti si arunca aparatul pe fereastra. Nu inainte ca Tom sa prinda cateva cadre cu un Michael furios, scapat de sub control…
Acum Laine a ramas fara camera, iar Michael este ocupat incercand sa repare raul facut, astfel incat imaginea filmului sa nu fie afectata.
Actrita care joaca alaturi de Michael sufera un accident, ceea ce amana filmarile. Iar Michael profita de asta incercand sa se apropie de Laine, pentru a-i da o alta camera foto.
Cei doi petrec timp impreuna, iar paparazzi ii surprind sarutandu-se.
Atunci lumea lui Laine se prabuseste: ea devine tinta paparazzilor si toata lumea incearca sa afle cine este fata asta. Iar asta atata demonii din trecutul ei, demoni care ameninta sa distruga tot: imaginea si demnitatea ei, dar si cariera lui Michael…
A fost o cartea draguta, dar ma asteptam la mai mult. E foarte laudata si poate am avut eu prea mari sperante, si acum sunt putin dezamagita. Apar multe personaje si la un moment dat ma intrebam “Asta cine mai e?”. M-a enervat si faptul ca au renuntat mult prea usor unul la celalalt, atat Laine, cat si Michael. Acum erau convinsi ca vor fi impreuna, in momentul urmator unul punea punct si celalalt nu facea nimic ca sa il opreasca.
Finalul m-a lasat cam in pom- nu are un epilog, ceea ce ma face sa ma gandesc la un alt volum cu ei.





Comentarii