Recenzie Fourth debt de Pepper Winters- seria Indebted vol. 5



La sfarsitul volumului 4, Nila si Jethro au fost descoperiti, iar asta a avut consecinte dezastruoase. Cut si-a impuscat mortal doi din cei patru copii, iar victimele sunt Kes si Jethro!
Acum Nila nu isi poate reveni din soc. Jethro e mort. La fel si speranta ei. Stie ca acum nimeni nu o mai poate apara. Si-a pierdut speranta, dragostea, dorinta de a trai. Singurul gand care o mai tine in viata e dorinta de razbunare. Incearca sa isi regaseasca puterea, sa nu cedeze in fata durerii, dar gandul ca Jethro a murit e coplesitor.
Nila e hotarata sa supravietuiasca, sa lupte pentru a fi ultima Weaver capturata de neamul Hawk.
Daniel si Jasmine isi disputa dreptul de a extrage datoriile de la Nila, acum ca primul nascut nu mai exista. Cea care are castig de cauza este Jasmine. Tanara cu dizabilatati trebuie sa preia locul lui Jethro si sa o chinuie pe Nila. Iar daca ea are dubii, Bonnie- mama lui Cut are grija sa ii reaminteasca ce trebuie sa faca.
Insa Jasmine incearca din rasputeri sa o protejeze pe Nila. Iar acest lucru nu ii scapa lui Cut, care face planuri impreuna cu Daniel.
A patra datorie se apropie cu pasi repezi, iar Cut si Daniel nu au uitat ca nici cea de-a treia datorie nu a fost platita corespunzator. Ei vor sa schimbe asta si au si un as in maneca: pe Vaughn- fratele Nilei!

Multi cititori s-au plans de ritmul slab al acestui volum. Pot sa zic ca sunt de acord, mare parte din carte e doar o povestire, nu se intampla nimic, actiunea nu progreseaza. Dar stai cu sufletul la gura si nu renunti la speranta. Te intrebi ce s-a intamplat cu Jethro? A murit cu adevarat? Dar Kes? Pot avea incredere in Jasmine? Ce fel de monstru e Cut? Cat sange rece trebuie sa aiba pentru a-si ucide proprii copii?
Abia spre sfarsit aflam multe raspunsuri. Dar atunci se intampla ceva serios si ma intreb ce se va intampla in urmatorul volum...



Comentarii