Recenzie Third debt de Pepper Winters- seria Indebted vol. 4



Finalul volumului 3 m-a lasat cu intrebarea “Ce se va intampla cu Jethro?”. Ei bine, el este distrus dupa plecarea Nilei, insa inpacat cu gandul ca ea a scapat. El este pregatit sa infrunte consecintele, este gata sa imbratiseze moartea, daca asta inseamna ca Nila va fi in siguranta. Dar mai primeste o sansa: niste droguri care il amortesc, care ii anuleaza sentimentele, sterge dorinta de lupta si lasa doar un om rece, asa cum si-a dorit Cut intotdeauna...
Nila este inapoi in bratele familiei, dar gandul ii sta la Jethro. Incearca sa vorbeasca cu el, dar mesajele ei raman fara raspuns. Nu poate sta acasa, stie ca locul ei nu mai e acolo. Locul ei e alaturi de Jethro! Si va face orice pentru a reveni alaturi de el...
Insa acum totul s-a schimbat! Jethro e diferit, rece si calculat.  Insa Nila nu renunta, stie ca daca a reusit sa topeasca gheata o data, va mai reusi si a doua oara.
Nila se intoarce la Jethro si impreuna tes o poveste, dau si un interviu in care spun ca sunt indragostiti si ca fratele ei a exagerat cu toata povestea cu datorii antice.
Incet, lucrurile intra in fagasul “normal”. Nila se bucura de prietenia cu Kes, ii este permis sa afle totul despre afacerea cu diamante a familiei, si tot timpul incearca sa obtina un raspuns din partea lui Jethro. Si incet, Jethro isi da seama ca pastilele sunt inutile, Nila il face din nou sa simta!
Jethro cauta o cale de a scapa de Cut, insa acesta s-a asigurat ca totul se va rasfrange asupra fiilor, daca el pateste ceva.
Cand credeam ca apele s-au linistit, a treia datorie trebuie platita! Si e una horror! De asta mi-a fost frica de cand am inceput seria. Citeam cu sufletul la gura si nu stiam daca pot sa am incredere in Kes sau nu, oare va face ceea ce asteapta familia? Tot ce pot sa spun- e Jos Palaria pentru el! M-a facut sa il iubesc si Doamne, sper ca e bine...
In sfarsit aflam ce ascunde Jethro, de ce este asa cum este. Si acum multe lucruri capata sens- multe discutii, comportamentul lui, felul de a fi a lui Kes, fiecare piesa a ajuns in locul potrivit al acestui puzzle straniu.
Autoarea asta te duce pe cele mai inalte culmi pentru ca apoi sa te arunce in gol. Uneori iti ofera o parasuta, alteori nu... De data aceasta a fost o scapare, dar cu ce pret? Cu pretul unor vieti? Mi-e teama de raspunsul la aceasta intrebare... Si mai ales mi-e teama de ce urmeaza, pentru ca Daniel e un nebun cu acte in regula!


Comentarii