Recenzie Indebted epilogue de Pepper Winters- seria Indebted vol. 6.5



Dupa atata suferinta, tortura, datorii ingrozitoare, vechi de secole, a venit momentul mult asteptat- toata agonia a luat sfarsit! Casa in care Nila a trecut prin toate datoriile a fost renovata, toate actele si obiectele care aveau legatura cu datoriile au fost distruse, iar Jethro a avut grija ca toate amintirile datoriilor sa fie inlocuite cu altele frumoase.
Acum Nila este ocupata: isi coase singura rochia de mireasa!
Jasmine a parasit conacul si locuieste cu Vaughn. El are un capitol in acest epilog, prin care aflam cat de puternice sunt sentimentele sale pentru Jasmine, dar si cat de greu i-a fost acesteia sa il accepte, sa accepte ca poate fi fericita...
Nila si Jethro au parte de o nunta ca-n povesti si o luna de miere plina de dragoste.
Apoi Nila reuseste sa duca la bun sfarsfit colectia ei de haine, si pe scena- ii da sotului marea veste: este insarcinata!
Cei doi au un baietel frumos pe care il numesc Kestrel, in amintirea fratelui lui Jethro.
Apoi, 3 ani mai tarziu Nila aduce pe lume o fetita, care primeste numele Emma- in onoarea mamei Nilei- cea care a prevestit soarta datoriilor.

In volumul trecut va spuneam ca primim o bomba- si aflam ca Nila nu a fost prima nascuta, prin urmare nu trebuia sa plateasca datoriile. De fapt o alta fetita a fost prima nascuta, dar pentru a o scapa de plata datoriilor, Emma a dat-o spre adoptie. Aceasta este cautata de Tex- tatal Nilei si intr-un final- gasita.
Ultimul capitol il constituie petrecerea data de ziua Emmei, unde se afla toata familia.

Desi a fost un epilog minunat, imi pare rau ca s-a terminat. Nu-mi vine sa cred ca am citit 7 carti si inca mai vreau! Jethro si Nila imi vor ramane in suflet. Si sper ca vom avea parte de o carte cu Vaughn si Jasmine...

Mi-a placut tare mult faptul ca cei doi nu aveau de gand sa le ascunda copiilor istoria lor, felul cum s-au cunoscut, ci au  infrumusetat povestea, pana ei vor fi suficienti de mari pentru a lega totul cap la cap. Un fragment pentru a intelege:
"But you didn't let the bad prince take Mummy, did you?"
"I did."
"No! Why?"
"Because...I was the bad prince."






Comentarii