Recenzie Indebted epilogue de Pepper Winters- seria Indebted vol. 6.5Dupa atata suferinta, tortura, datorii ingrozitoare, vechi de secole, a venit momentul mult asteptat- toata agonia a luat sfarsit! Casa in care Nila a trecut prin toate datoriile a fost renovata, toate actele si obiectele care aveau legatura cu datoriile au fost distruse, iar Jethro a avut grija ca toate amintirile datoriilor sa fie inlocuite cu altele frumoase.
Acum Nila este ocupata: isi coase singura rochia de mireasa!
Jasmine a parasit conacul si locuieste cu Vaughn. El are un capitol in acest epilog, prin care aflam cat de puternice sunt sentimentele sale pentru Jasmine, dar si cat de greu i-a fost acesteia sa il accepte, sa accepte ca poate fi fericita...
Nila si Jethro au parte de o nunta ca-n povesti si o luna de miere plina de dragoste.
Apoi Nila reuseste sa duca la bun sfarsfit colectia ei de haine, si pe scena- ii da sotului marea veste: este insarcinata!
Cei doi au un baietel frumos pe care il numesc Kestrel, in amintirea fratelui lui Jethro.
Apoi, 3 ani mai tarziu Nila aduce pe lume o fetita, care primeste numele Emma- in onoarea mamei Nilei- cea care a prevestit soarta datoriilor.

In volumul trecut va spuneam ca primim o bomba- si aflam ca Nila nu a fost prima nascuta, prin urmare nu trebuia sa plateasca datoriile. De fapt o alta fetita a fost prima nascuta, dar pentru a o scapa de plata datoriilor, Emma a dat-o spre adoptie. Aceasta este cautata de Tex- tatal Nilei si intr-un final- gasita.
Ultimul capitol il constituie petrecerea data de ziua Emmei, unde se afla toata familia.

Desi a fost un epilog minunat, imi pare rau ca s-a terminat. Nu-mi vine sa cred ca am citit 7 carti si inca mai vreau! Jethro si Nila imi vor ramane in suflet. Si sper ca vom avea parte de o carte cu Vaughn si Jasmine...

Mi-a placut tare mult faptul ca cei doi nu aveau de gand sa le ascunda copiilor istoria lor, felul cum s-au cunoscut, ci au  infrumusetat povestea, pana ei vor fi suficienti de mari pentru a lega totul cap la cap. Un fragment pentru a intelege:
"But you didn't let the bad prince take Mummy, did you?"
"I did."
"No! Why?"
"Because...I was the bad prince."


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout