Recenzie Avowed de Alicia Taylor si Natalie Townson- Trilogia The Manipulation # 3



Finalul volumului 2 m-a lasat cu gura cascata din cauza cuvintele spuse de Damon- “Stiu cine esti, Ella.  Am cunoscut-o pe sora ta.”
Ella si Damon sunt acum casatoriti, iar Ella este insarcinata, Deci tot ce mai ramane de facut este sa isi marturiseasca pacatele, sa isi spuna tot ce tineau ascuns.
Ella s-a pregatit mult timp pentru razbunare. Credea ca Damon este cel vinovat de moartea surorii ei. Insa lucrurile sunt mai complicate de atat, iar in acest caz- Damon a fost victima. Sora Ellei a fost o adevarata hartuitoare, a devenit obsedata de Damon. El a incercat sa o ajute, insa a fost in zadar. Jurnalul ei era plin de informatii eronate, lucruri care se petreceau doar in capul ei. In plus, avea si ceva tigle lipsa de pe acoperis... Si atunci ma intreb, cum nu a observat Ella lucrurile astea? Daca erau atat de apropiate, locuiau impreuna, vorbeau zilnic, nu a observat cate probleme are sora ei? Mi se pare ciudat...
Ella ii spune tot adevarul lui Damon, motivele ei, faptul ca ea a planuit totul, dar nu a planuit sa se indragosteasca. Acum il iubeste mai mult decat orice si nu vrea sa il piarda pe Damon, insa stie ca martusirea ei ar putea duce exact la acest lucru.  Dar Damon trece usor peste aceasta discutie si nu pare afectat.
Adevaratele secrete ii apartin lui Damon. El se considera vinovat pentru moartea unor oameni. L-a cunoscut pe tatal Ellei si crede ca din cauza lui acesta a murit. Le-a vegheat de departe pe Ella si Lydia, le-a ajutat fara ca ele sa stie si chiar i-a oferit o slujba Lydiei.  De asemenea se considera vinovat pentru momentul cand Leona a pierdut sarcina. Insa Leona stie sa il manipuleze, sa se foloseasca de acest fapt pentru a-l face sa se simta vinovat.
Dar Ella il iarta. Il ajuta sa vada adevarul- ca nu este vinovat de absolut nimic. Mai mult decat atat, este hotarata sa ii arate adevarata fata a Leonei.
Leona este o nebuna cu acte in regula si nu suporta ideea ca Ella a castigat, l-a castigat pe Damon. Va face orice pentru a-i desparti, iar daca siretlicurile nu functioneaza, atunci va scapa de Ella.
Toate secretele ias la iveala, insa vor putea Ella si Damon sa le supravietuiasca? Va afla Damon cine este Leona cu adevarat? O va putea impiedica din a-i face rau Ellei?  Vor putea fi cei doi fericiti?
Pe parcurs parca m-a enervat atata iubire si voie buna, era totul prea roz. Insa autoarele m-au scos din acea stare, presarand diferite evenimente si intamplari neasteptate.
Finalul mi-a placut, un citat care explica toata seria:
"A diary CORRUPTED me, and WARPED my mind, but we AVOWED our sins. We put them to rest and embraced our future. Revenge may have brought us together, but love gave us freedom."




Comentarii