Casa Pământului și a Sângelui (Crescent City vol. 1) de Sarah J. Maas


Pe jumătate Fae, pe jumătate umană, Bryce Quinlan își iubește viața. În ziua de azi, lucrează pentru un comerciant de antichități, vinde artefacte legale, dar magice, iar noaptea, petrece cu prietenii săi, savurând orice plăcere pe care Lunathion o are de oferit - altfel cunoscut sub numele de Crescent City. Dar totul se prăbușește când o crimă nemiloasă zdruncină însăși temelia orașului și lumea lui Bryce.

Doi ani mai târziu, slujba sa a devenit o povară, iar acum caută doar o alinare blândă în cele mai notorii cluburi de noapte din oraș. Dar când ucigașul atacă din nou, Bryce se trezește trasă într-o investigație și aflată în echipă cu un înger căzut infam, al cărui trecut brutal îi bântuie fiecare pas.

Hunt Athalar, asasin personal pentru arhangheli, nu vrea să aibă legătură cu Bryce Quinlan, în ciuda faptului că i s-a ordonat să o protejeze. Ea reprezintă toate convingerile pentru care el s-a răzvrătit odată și pare mai mult interesat de petreceri decât de rezolvarea crimei, indiferent de cât de aproape de acasă ar putea fi lovit acestea. Dar Hunt își dă seama că Bryce ascunde mai multe decât se vede - și că va trebui să găsească o cale de a lucra cu ea dacă vor să rezolve acest caz.


În timp ce Bryce și Hunt se străduiesc să dezlege misterul, nu au cum să știe de firele pe care le-au tras în buzunarele orașului, de la continentele aflate în război și până la cele mai întunecate nivele ale Hel, unde lucrurile care dormeau de milenii au început să se trezească la viață ...

Comentarii

 1. Răspunsuri
  1. Noua serie a Sarei J Maas nu a fost preluată inca de nici o editura de la noi, întrucât nu a aparut inca nici in limba engleza. Apare abia anul viitor, poate va fi publicată si la noi la vreo editura...

   Ștergere
 2. Are vreo șansă de a apărea și la noi tradusă?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cate am inteles a fost preluată de editura Rao, insa nimic nu e sigur, pe surse, doar din auzite. Ramane de vazut. Cartile Sarei J. Maas au prins si la noi, sigur va publica cineva si aceasta serie noua.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout