Recenzie Predestinați (Predestinați vol. 1) de Josephine Angelini


Helen Hamilton a știut dintotdeauna că este diferită de ceilalți, însă nu a știut în ce manieră. Dintotdeauna a fost mai rapidă decât ceilalți colegi de clasă de la liceul din Nantucket, dispariția mamei ei care a lăsat un gol în inima tatălui ei și o mulțime de întrebări fără răspuns pentru ea și visele ciudate care păreau totuși atât de reale și care îi agitau nopțile au făcut-o pe Helen să se întrebe: Cine sunt eu? 

Totul a prins contur însă odată cu apariția familiei Delos pe insula Nantucket - puternici, frumoși, enigmatici și influenți, familia Delos i-au oferit lui Helen răspunsurile pe care le căuta, chiar dacă acestea i-au schimbat viața pentru totdeauna. Ceva în legătură cu Lucas Delos nu îi este deloc pe plac Helenei. Dintr-un motiv inexplicabil pentru ea, îl disprețuiește atât de mult pe acesta, încât l-ar ucide dacă ar avea ocazia. Un eveniment inexplicabil o dă peste cap pe Helen: ea se ridică la cer după care cade, la timp pentru ca Lucas să o salveze. 

Lui Helen îi este dezvăluit misterul care se învârte în jurul existenței ei: atât ea, cât și toată familia Delos sunt Scioni - reîncarnări ale zeilor. Acum, Helen va trebui să își ducă existența cu noul statut, o existență periculoasă marcată de Furii - care îi împing pe membrii celorlate case ale Zeilor la ură și chiar dorințe ucigașe față de membrii altor case. 


O iubire scrisă în stele.
Doi tineri predestinați. Aduși împreună de soartă doar pentu a se omorî unul pe altul.
Un conflict care a început în Grecia Antică.
O datorie care trebuie plătită cu sânge.
Un blestem pe care nici măcar zeii nu-l pot desface.
Este oare iubirea lor suficient de puternică sau destinul îi va sfâșia pe amândoi?
Destinul este real. Sfidează-l!

Negarea este ceva foarte puternic și suferința poate transforma un om bun într-unul rău.Alcătuirea cărții
20 capitole, 379 pagini

Nota
3.5/5


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Turnul Zorilor (Tronul de Clestar vol. 6) de Sarah J. Maas

Regatul Cenusii (Tronul de Clestar vol. 7) de Sarah J. Maas

Lupta (Titanii vol. 3) de Jeniffer L. Armentrout