Recenzie Reparation de Stylo Fantome- The Kane Trilogy 3


Dupa separare, urmeaza repararea!

Tate se preface ca totul e in regula, insa s-a detasat de tot. Barbatii din viata ei vor sa ajute, si-au dat seama ca ea e amortita. Insa Tate stie ce vrea sa faca: sa se razbune pe toti: pe Ang, pe Ellie, Sanders, dar mai ales pe Jameson!
Ea si-a facut si un plan prin care va impusca mai multi iepuri dintr-o lovitura. Planul nu functioneaza, iar ceilalti afla intentile ei.
Atunci Jameson pune piciorul in prag: ii cere sa isi revina, sa redevina ea.
Insa discutile si sfaturile lui Sanders o fac sa discute deschis despre tot ce s-a intamplat, despre ce dorea sa faca, despre asteptarile ei.
Si abia acum situatia incepe sa se repare. Incet, Tate  a redevenit ea insasi. Insa intalnirea cu nepotelul nou-nascut, o fac sa isi dea seama ca isi doreste ceva mai mult de la viata.
Stie ca Jameson nu ii va putea oferi asa ceva…
Dar de asemenea, cunoaste un anume jucator de baseball, care ii poate oferi tot ce isi doreste. Marea problema este ca pe acest barbat nu il iubeste. Tate e convinsa ca toti barbatii din lumea asta, nu ar putea sa il stearga pe Jameson din memorie.
Deci singurul lucru care ramane de facut si la care se pricepe- fuga, pare cea mai buna optiune.
Cum va reactiona Kane? Va pleca din nou dupa ea?  Un lucru e clar: Sanders are un rol decisiv in luarea unei decizii!

A fost foarte frumos si acest volum. Mi-a placut schimbarea prin care au trecut personajele: Tate s-a maturizat, dar a ramas la fel de nebunatica, cu aceleasi preferinte sexuale, care il provoaca pe Kane la orice pas. Jameson vorbeste la fel, insa adevarata schimbare se gaseste in interior- a demonstrat ca are o inima si ca poate fi ranit.
Iar Sanders a fost extraordinar- din nou! Nu ai cum sa nu il iubesti pe baiatul asta!
Mi-a placut gestul lui Jameson de la final, cand i-a daruit un cadou lui Tate. Un gest mic, dar cu o mare insemnatate.


Comentarii