Recenzie Separation de Stylo Fantome- The Kane Trilogy 2


Dupa degradare, vine separarea…
Tate a fost ranita, umilita si a ajuns la un pas de moarte. Angier a fost cel care a salvat-o.
Acum se afla la spital si mai multi barbati isi fac griji pentru ea: Jameson, Ang, Sanders, dar si Nick- un sportiv cu care Tate a avut o aventura.
Din fericire, ea isi revine, dar amintirea a ceea ce s-a intamplat este prea recenta si prea dureroasa. Cand Jameson o viziteaza, Tate ii cere sa plece, sa dispara din viata ei, iar el asta face…
Ea incearca sa isi revina, sa inceapa din nou. Prietenia cu Sanders si Ang o tin pe linia de plutire, si incearca sa repare relatia cu sora ei.
Doua luni mai tarziu, Sanders ii face o surpriza lui Tate si cei doi merg in vacanta, in Spania.
Tate este foarte incantata, dar zambetul ii dispare de pe buze cand isi da seama ca a fost jucata pe degete. Sanders o duce in Spania… la Kane!
Inainte ca ea sa poata reactiona, Sanders ii duce bagajele pe vasul lui Kane. Acesta a planuit totul foarte bine.
Furioasa, Tate se razbuna pe bietul Sanders. A avut incredere in el, iar el a lasat-o in mainile Diavolului… Dar Sanders a facut ce a considerat ca e mai bine pentru Kane si Tate- adica sa fie impreuna.
Kane s-a schimbat de cand nu o mai are pe Tate. Ea e singura femeie pentru care lupta cu indarjire, care il provoaca si pe care o vrea. Insa ea nu il poate ierta…
Dar Kane nu renunta: ii propune o ultima provocare, un ultim joc periculos. Ii cere sa ii acorde o luna, timp in care el trebuie sa o convinga ca nu e Diavolul. Daca dupa o luna, ea tot nu isi doreste sa mai aiba de-a face cu el, o va lasa sa plece si nu o va mai cauta. Kane vrea sa ii reaminteasca lui Tate ca lucrurile intre ei erau bine, ce aveau ei era distractiv, dar tot ce Tate isi aminteste are legatura cu acea noapte in care a fost aproape sa isi piarda viata.
Tate nu poate rezista provocarii si il avertizeaza pe Kane ca de data asta nu va pierde!
Ea a rezistat mai mult decat credeam. Statea impreuna cu Jameson, dar nu avea nimic de-a face cu el. A rezistat pana cand nu si-a putut infrange gelozia, deoarece Kane era aproape sa faca sex cu o menajera. Insa si asta a fost tot un joc, pentru ca el nu ar fi mers pana la capat cu acea femeie, stia ca Tate va interveni.
Kane e schimbat in acest volum: e tot un nemernic, insa se controleaza, ii place la fel de mult sexul dur, insa nu vrea sa forteze limita cu Tate.
Dar Tate e total schimbata: nu mai accepta orice din partea lui Kane, nu il poate ierta si vede tot ce e mai rau in el. Mintea ii spune sa stea departe de el, dar trupul nu vrea sa o asculte…
Sanders e in continuare un dulce, o adevarata comoara. Desi tanar si neexperimentat, el dovedeste mai multa maturitate decat cei doi, care se joaca de-a soarecele si pisica.
Cand crezi ca lucrurile se calmeaza, autoarea ne ofera cate o surpriza: ba reapare fosta iubita a lui Kane, ba Ang are o iubita noua…





Comentarii