Recenzie Spune-mi ce visezi- de Sidney Sheldon




Nu stiam la ce sa ma astept cand am inceput sa citesc aceasta carte, dar un lucru e clar: m-a surprins! Nu ma asteptam ca intreaga carte sa se bazeze pe o problema psihica, o problema serioasa, dar pe care unii specialisti nu o recunosc.

Ashley este o tanara muncitoare, timida si cu o viata linistita. Lucreaza la o companie IT, iar singurul barbat din viata ei este tatal ei. cum ea este convinsa ca cineva o urmareste, dar hartuitori nu par a avea loc in lumea ei.
Toni e o femeie exuberanta, nascuta in Marea Britanie. Ea si Ashley lucreaza la aceeasi companie. Toni e o fire dezinhibata, umbla prin cluburi si flirteaza cu necunoscuti pe internet. Ii place sa cante si spera ca intr-o zi talentul ei sa fie recunoscut.
Alette este o femeie sensibila, o artista care, in timpul liber viziteaza muzee si petrece timpul cu iubitul ei pictor. Si ea lucreaza la aceeasi companie IT.
Cele 3 femei par sa nu aiba nimic in comun, dar curand ceva se schimba…
O serie de crime groaznice, mutilante pun orasul pe jar. Victimele sunt barbatii care au avut o legatura cu cele 3 femei: un coleg de munca a lui Ashley, un barbat pe care Toni la cunoscut pe internet, dar si iubitul lui Alette.
Din fericire, cazul poate fi rezolvat rapid, deoarece la locul crimelor se gasesc multe probe. Insa aceste probe duc la o singura arestare. Dar ce urmeaza e si mai ciudat: unul din cele mai bizare procese ale secolului.
Greutatea pare a fi pe umeri lui David Singer, avocatul apararii, care trebuie sa dezlege itele acestui caz complicat.

Comentarii