Recenzie Him de Sarina Bowen si Elle Kennedy



Aceasta carte e foarte laudata pe goodreads, are nota 4,33 din peste 10.000 de note! Asta, dar si nenumaratele laude la adresa cartii, m-au determinat sa incerc pentru prima data un roman MM.
Nu m-am simtit nicio clipa ciudat din cauza subiectului. Din contra, mi s-a parut foarte hot! Si asta e meritul celor doua autoare.
Jamie Canning si Ryan Wesley obisnuiau sa petreaca fiecare vara impreuna, la o tabara de hockey. Erau cei mai buni prieteni, se distrau, radeau, se intreceau cu fiecare ocazie. Asta pana cand un pariu a schimbat totul…
De atunci, Wes s-a schimbat. S-a considerat vinovat pentru ce s-a intamplat si a preferat sa rupa orice legatura cu cel pe care incepuse sa il iubeasca.
Da, a-ti citit bine- Wes s-a indragostit de cel mai bun prieten. El a stiut tot timpul ca este atras de barbati, insa Canning nu stia acest detaliu despre prietenul lui. In plus, Jamie este heterosexual…
Acum, dupa aproape 4 ani de la pariul care a daramat barierele relatiei lor, Ryan si Jamie se reintalnesc cu ocazia unui campionat de hockey.
Wes tine foarte mult la cariera care e pe cale sa inceapa si din acest motiv, s-a multumit cu intalniri pasagere, fara sa aiba vreo relatie.
Jamie are o prietenie cu beneficii, cu o fata. Nu a inteles niciodata de ce si-a pierdut cel mai bun prieten si uneori, se mai gandeste la el.
Acum, Wes vrea sa isi ceara scuze fata de Jamie si poate sa incerce sa invie prietenia lor. Dar cand il revede pe acesta, isi da seama ca sentimentele lui nu au disparut nici dupa acesti ani in care nu au stiut nimic unul de celalalt.
Astfel Wes accepta sa se intoarca in tabara unde petrecea alaturi de Jamie, de data asta ca antrenor de hockey. Are o vara intreaga la dispozitie pentru a-l face pe Jamie sa il ierte.
Canning afla adevarul legat de prietenul lui, insa are ocazia sa se cunoasca mai bine pe el insusi si curand, isi da seama ca este curios.
Asa au inceput cei doi sa se apropie din nou- datorita curiozitatii lui Canning. El nu a crezut ca e posibil, dar realizeaza ca ii plac saruturile unui alt barbat, ii plac saruturile lui Wes!
Ce se va intampla in continuare cu cei doi, va las pe voi sa aflati.
O poveste foarte frumoasa si dulce, cu doi protagonisti de care nu aicum sa nu te atasezi.  O poveste romantice, uneori presarata cu momente haioase.
Iar tatuajul pe care si-l face Ryan are o puternica semnificatie si te face sa te gandesti: “Aww, cat de romantic…”
Deci, o recomand? CATEGORIC!




Comentarii