Recenzie The sex surrogate- de Jessica Gadziala- seria The Surrogate 1



Ava este o tanara care se confrunta cu anxietate severa. Lucruri simple ca vorbitul in public sau aflarea intr-un loc unde sunt multi oameni, ei ii provoaca anxietate. Desi are o cariera frumoasa, un coleg de apartament amuzant, Ava nu poate intretine o relatie. Nu se poate bucura de sex, pentru ca si acesta ii provoaca un stres imens. Desi nu a suferit nicio trauma sexuala, Ava nu poate avea o legatura intima cu un barbat.
Cam acestea sunt motivele pentru care ea ajunge in cabinetul lui Chase Hudson. Acesta este psiholog, sexolog si surogat sexual.
Ava era pregatita sa treaca prin aceasta experienta chiar daca doctorul era un batran, chel, sau cu “burta de bere”. Insa nu se astepta ca dr. Hudson sa fie “a freaking monument to male perfection”.
Intre cei doi exista scantei inca de la inceput, dar pe Ava o asteapta un drum lung spre insanatosire. Va trebui sa parcurga mai multe sedinte alaturi de Chase care vor creste din punct de vedere intim.
Intre ei exista chimie, iar Ava incepe sa se indragosteasca de doctorul ei. Liniile profesionale sunt adesea incalcate, iar cei doi se apropie tot mai mult.
Atractia e puternica, pasiunea e in floare, dar si confuzia isi face aparitia. Ava incepe sa se intrebe daca Chase se comporta asa cu toate pacientele si daca ceea ce simte e intr-adevar iubire…

O carte foarte frumoasa, care m-a surprins. Nu stiam ca exista astfel de doctori. Dar mi-a placut. Chase a stiut tot timpul ce sa zica, cum sa o faca pe Ava sa treaca peste anxietate. A facut-o sa isi depaseasca temerile si sa fie mai deschisa.
Ava a evoluat foarte mult. La inceput era tematoare si rusinoasa, inactiva din punct de vedere social si nu avea prieteni. Dupa ce l-a cunoscut pe Chase, s-a imprietenit cu colegul de apartament care o necajea, si-a facut o prietena la munca si a acceptat chiar si sa iasa la restaurant sau club.
Pe Chase nu ai cum sa nu il placi. E un dulce, e fermecator, un bun cunoscator al firii umane si un fin observator. Insa este de asemenea si un mister. Nu aflam multe lucruri despre el si despre cine este el cu adevarat.
Si eu, la fel ca Ava ma intrebam daca asa este Chase cu toate pacientele sau ea este un caz mai special? Pe parcurs, am observat diferite semne care lasa de inteles ca Ava e diferita pentru el. Dar in ce fel si de ce sper sa aflu in urmatorul volum- spus din perspectiva lui.




Comentarii