Calea Nopții (Sabrina: Între Lumină și Întuneric vol. 3) de Sarah Rees Brennan


Nu este ușor să fii pe jumătate muritoare, pe jumătate vrăjitoare. Cel puțin, nu pentru Sabrina Spellman. Tocmai a descoperit că tatăl ei este Satana... și că destinul ei este să stăpânească Iadul.

Ca de obicei, Sabrina are alte planuri pentru viitorul ei. Și-a dat seama de o modalitate de a-l prinde pe tatăl ei... însă el este captiv în trupul iubitului ei, Nick Scratch. Acum iubirea vieții ei este blocată în Iad... cu Satana în trupul lui.

Sabrina știe că există o modalitate de a-l recupera pe Nick în timp ce îl scoate din joc pe dragul său tată bătrân. Trebuie doar să-și dea seama cum. Din păcate, vărul ei fidel, Ambrose, nu este disponibil, deoarece îl vânează pe părintele Blackwood, fostul șef al Bisericii Nopții.


Din fericire, Sabrina încă-i mai are pe prietenii muritori: Roz, Harvey și Theo. Așadar, atunci când mătușa ei Zelda, acum Marea Preoteasă a Bisericii Nopții, menționează o căutare străveche care ar putea ajuta la deschiderea Porților Iadului, Sabrina și prietenii ei sunt gata de aventură. Dar Zelda nu a menționat însă că misiunea este mai mult decât periculoasă, chiar și pentru o vrăjitoare...

Comentarii