Fiica Haosului (Sabrina: Între Lumină și Întuneric vol. 2) de Sarah Rees Brennan

Sabrina Spellman, în vârstă de 16 ani, este pe jumătate vrăjitoare, pe jumătate muritoare și și-a ales destinul: și-a îmbrățișat partea întunecată și rădăcinile ei de vrăjitoare. Acum puterea ei crește zilnic... dar o va putea ea controla?

Sabrina Spellman tocmai a luat cea mai grea decizie din viața ei: să-și lase în urmă prietenii ei de la liceul Baxter High. Acum a venit timpul să urmeze calea nopții și să-și găsească drumul printre vrăjitoarele și vrăjitorii de la Academia de Arte Întunecate.

Sabrina a fost întotdeauna bună la școală, dar acum are o lume cu totul nouă în fața ei. Puterea ei crește zilnic, dar vine și cu un preț greu de plătit. Trebuie să-și amintească mereu de noile sale legături cu lumea umană și prețul pe care prietenii ei îl plătesc din cauza ei...

Mai sunt și noii ei colegi de clasă... Prudence, Dorcas si Agatha îi sunt prietene, într-un fel, dar poate Sabrina avea incredere in ele? Dar în Nick Scratch? Este la fel de fermecător ca întotdeauna, dar sentimentele lui pentru Sabrina vor fi de durată?


Bazat pe succesul răsunător Netflix, acest roman original YA spune o poveste nouă, originală, despre Sabrina.

Comentarii