Lanțul de Aur (Ultimele Ore vol. 1) de Cassandra Clare



Chain of Gold este primul roman dintr-o nouă trilogie din universul Vânătorilor de umbre din perioada Londrei Edwardiene.

Bine ați venit in Londra intr-o perioadă de lumini electrice și umbre lungi, sărbătorirea frumuseții artistice și urmărirea sălbatică a plăcerii, cu demoni care așteaptă în întuneric. Ani de zile pacea a existat în lumea Vânatorilor de umbre. James și Lucie Herondale, copiii faimoșilor Will și Tessa, au crescut într-o familie idilică alături de prietenii și familia lor iubitoare, ascultând povești despre binele învingând răul și dragostea care le cucerește pe toate. Dar totul se schimbă atunci când familiile Blackthorn și Carstairs vin la Londra... însă la fel se întâmplă cu o ciumă din fața căreia nu poți fugi.

James Herondale tânjește după o mare dragoste și crede că a găsit-o în frumoasa, misterioasa Grace Blackthorn. Cordelia Carstairs este disperată să devină o eroină, să-și salveze familia de la ruină și să-și păstreze ascunsă iubirea secretă pentru James. Când dezastrul lovește lumea Vânatorilor de umbre, James, Cordelia și prietenii lor sunt cufundați într-o aventură sălbatică, care le va dezvălui puteri întunecate și incredibile și adevăratul preț nefast de a fi erou... și de a te îndrăgosti.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!