Alesul (Frăția Pumnalului Negru vol. 15) de J.R. Ward


Xcor, liderul Bandei Bastarzilor, condamnat pentru trădare împotriva Regelui Orb, se confruntă cu un interogatoriu brutal care poate duce către o moarte chinuitoare, de mâinile Frăției Pumnalului Negru. Cu toate acestea, după o viață marcată de cruzime și fapte rele, el își acceptă soarta, singurul său regret e că a pierdut o femeie care nu a fost niciodată a sa: aleasa Layla.

Doar Layla știe adevărul care îi poate salva viața lui Xcor. Dar dezvăluirea sacrificiului și a moștenirii sale ascunse îi va expune pe amândoi și va distruge tot ceea ce lui Layla îi este drag - chiar și rolul ei de mamă pentru tinerii ei prețioși. Între iubire și loialitate, ea trebuie să își adune curajul de a se ridica împotriva singurei familii pe care o are pentru singurul bărbat pe care îl va iubi vreodată. Cu toate acestea, chiar dacă lui Xcor i s-a acordat oarecum o amânare, el și Layla vor trebui să se confrunte cu o provocare mai grea: să aducă un sfârșit prăpastiei care le împarte lumile fără să deschidă calea către un viitor plin de războaie, pustiuri și moarte.


Pe măsură ce un inamic bătrân periculos se întoarce la Caldwell și identitatea unei noi zeități este dezvăluită, nimic nu este sigur în lumea Frăției Pumnalului Negru, nici măcar iubirea adevărată... sau destinele care păreau de mult timp scrise în piatră.

Citiți descrierile celorlalte volume din seria Frăția Pumnalului Negru

Comentarii