Salvatorul (Frăția Pumnalului Negru vol. 17) de J.R. Ward

În istoria venerabilă a Frăției Pumnalului Negru, un singur bărbat a fost expulzat - dar nebunia lui Murhder nu le-a dat nicio altă opțiune. Bântuit de viziunea unei femei pe care nu a putut-o salva, el se întoarce totuși la Caldwell într-o misiune de a-și îndrepta greșeala care l-a distrus. Cu toate acestea, el nu este pregătit pentru ceea ce trebuie să înfrunte în căutarea sa de răscumpărare.

Dr. Sarah Watkins, cercetătoare la o firmă biomedicală, se luptă cu pierderea logodnicului său cercetător. Când FBI începe să pună întrebări despre moartea sa, ea pune la îndoială tot ce s-a întâmplat cu adevărat și în curând află teribilul adevăr: firma ei desfășoară experimente inumane în secret și omul pe care credea că îl știe și îl iubește a fost implicat în tortură.


Pe măsură ce destinele lui Murhder și a Sarei se împletesc irevocabil, dorința se aprinde între ei. Dar pot ei să-și creeze un viitor care cuprinde cele două specii? Și pe măsură ce un nou dușman apare în războiul împotriva vampirilor, se va întoarce Murhder la frații săi... sau își va relua existența singuratică pentru totdeauna?

Citiți descrierile celorlalte volume din seria Frăția Pumnalului Negru

Comentarii