Fantomele din Piața Umbrelor de Cassandra Clare

Piața este un punct de întâlnire pentru zâne, vârcolaci, vrăjitori și vampiri. Acolo cei din Lumea de Jos cumpără și vând obiecte magice, fac chilipiruri întunecate și șoptesc secrete pe care nu vor ca Nephilimii să le cunoască. Cu toate acestea, de-a lungul a două secole, a existat un vizitator frecvent la Piața Umbrelor, din Orașul Oaselor - inima Vânătorilor de Umbre. În calitate de Frate Tăcut, fratele Zaharia este păstrătorul jurat al legilor și al tradiției nefilimilor. Dar înainte, el a fost un vânător de umbre numit Jem Carstairs, iar dragostea lui, atunci și întotdeauna, este vrăjitoarea Tessa Grey.

Urmăriți-l pe fratele Zaharia și vedeți, pe fundalul negocierilor întunecate și a serbărilor festive ale Pieței Umbrelor, prima poveste de dragoste a Anei Lightwood, marele păcat al lui Matthew Fairchild și pe Tessa Gray plonjând într-un război mondial, în timp ce Valentine Morgenstern cumpără un suflet de la piață. În Piață este ascuns un moștenitor pierdut și o fantomă iubită și nimeni nu te poate salva odată ce ți-ai dat inima la schimb. Nici măcar fratele Zaharia...

Fantomele din Piața Umbrelor este scris împreună cu Maureen Johnson, Robin Wasserman, Sarah Rees Brennan și finalista la premiul Pulitzer - Kelly Link.

Comentarii