Ghidul clubului sudist de lectură pentru nimicirea vampirilor de Grady Hendrix

 


Fried Green Tomatoes și Magnoliile de oțel se întâlnesc cu Dracula în acest thriller supranatural cu tentă sudică, a cărui acțiune se desfășoară în anii '90, despre un club de carte pentru femei care trebuie să-și protejeze comunitatea suburbană de un străin misterios și frumos care se dovedește a fi un diavol însetat de sânge.

Patricia Campbell s-a pregătit întotdeauna pentru o viață bună, dar după ce a renunțat la cariera de asistentă pentru a se căsători cu un doctor ambițios și a devenit mamă, viața Patriciei a devenit inexistentă. Zilele sunt lungi, copiii ei sunt nerecunoscători, soțul ei este distant, iar lista ei de sarcini nu se termină niciodată cu adevărat. Singurul lucru pe care îl așteaptă cu nerăbdare este clubul ei de carte, un grup de mame din Charleston unite doar de dragostea lor pentru crimele adevărate și ficțiunea de suspans. În cadrul acestor întâlniri, este foarte probabil să discute despre asediul recent al FBI-ului de la Waco, la fel ca și suișurile și coborâșurile căsătoriei și ale maternității.

Dar când un străin artistic și sensibil se mută în cartier, întâlnirile clubului de carte se transformă în speculații despre noul-venit. Patricia este inițial atrasă de el, dar când unii copii locali dispar, începe să bănuiască că noul venit este implicat. Ea își începe propria anchetă, presupunând că el este Jeffrey Dahmer sau Ted Bundy. Ceea ce descoperă este mult mai terifiant și în curând ea - și clubul ei de carte - sunt singurele persoane care stau între monstrul pe care l-au invitat în casele lor și comunitatea lor care nu bănuiește nimic.


Comentarii