Secerătorul sufletelor (Ultima tămăduitoare vol. 2) de Rena Barron


După atâția ani în care a tânjit după darul magiei, Arrah are singurul lucru pe care și l-a dorit întotdeauna - primit însă la un preț teribil. Acum, ultima vrăjitoare care a supraviețuit, a fost lăsată să ridice bucățile sfărâmate ale unei familii care a trădat-o, un regat în ruine și secrete îngropate de mult timp despre cine este.

Disperată să nu repete greșelile mamei sale, Arrah trebuie să se întoarcă în ținuturile tribale pentru a căuta ajutor de la rămășițele oamenilor părinților ei. Dar umbra Regelui Demon se apropie mai mult decât crede ea. Și pe măsură ce Arrah se străduiește să dezlege legătura cu el, înfrângerea lui începe să pară din ce în ce mai imposibilă - asta dacă se poate face ceva...

Amplasat într-o lume bogată, luxuriantă, inspirată de povești voodoo și magie populară, Regatul Sufletelor a fost lăudat ca fiind „magistral” de către School Library Journal într-o recenzie. Această continuare explozivă, epică, îi va face pe cititori să își dorească să ajungă mai repede la concluzia de neratat.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam parerile voastre!