Sărutul Nopții (Vânătorul Întunecat vol. 4) de Sherrilyn Kenyon


Ce primești când ai un războinic viking nemuritor de care nimeni nu-și poate aminti după cinci minute după ce el pleacă și un demon care fuge pentru viața ei, care este urmărită de un semizeu serios și supărat?

Asta ar fi viața mea.

A început destul de simplu. Într-o noapte m-am dus să salvez o femeie aflată în pericol. Următorul lucru pe care l-am știut, ușa spre iad se deschisese și ieșiseră Daimonii – vampiri care sug sufletul, pe care nu-i mai văzusem niciodată. Conduși de fiul lui Apollo, ei sunt gata să pună capăt blestemului care i-a alungat pe toți în întuneric. Singura problemă cu asta este că trebuie să o omoare pe Cassandra Peters pentru a o face și dacă ea moare, așa dispare soarele, pământul și toți cei care locuiesc aici. Viața este doar un castron plin cu cireșe, nu-i așa?

Adunați de soartă, acum este datoria mea să protejez o fiică a rasei pe care o vânez de secole. Niciunul dintre noi nu îndrăznește să aibă încredere în celălalt. Dar dacă nu găsim o modalitate de a ne depăși diferențele și de a pune deoparte mii de ani de animozitate, nu vom muri singuri. Vom lua întreaga lume cu noi.

Wulf Tryggvasen

Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii