Lacrimile Diavolului (Vânătorul Întunecat vol. 11) de Sherrilyn Kenyon

 


Ca zeu sumerian antic, Sin a fost unul dintre cei mai puternici dintre panteonul său... Până în noaptea în care Artemis i-a furat cu brutalitate divinitatea și l-a lăsat la moarte. Timp de milenii, acest fost zeu devenit Vânător Întunecat a visat doar să-și recapete puterile și să caute răzbunare împotriva lui Artemis. Dacă viața ar fi atât de simplă...

Din păcate, are pești mai mari de prins– sau în cazul lui Sin – demoni, de nimicit. Gallu letali care au fost îngropați de panteonul său se trezesc acum și le este foame de carne umană. Scopul lor este să distrugă omenirea și pe oricine altcineva care le iese în cale. Sin este singurul care îi poate opri - asta dacă o anumită femeie nu îl ucide mai întâi. Din păcate, Sin descoperă că acum trebuie să se bazeze pe ea sau să fie martor la o anihilare de proporții biblice.

Dușmanii și-au făcut întotdeauna prieteni ciudați, dar niciodată mai mult decât atunci când soarta lumii atârnă în balanță. Acum, un bărbat care cunoaște doar trădarea trebuie să aibă încredere în persoana care cel mai probabil o să-l predea demonilor. Poate că Artemis i-a furat divinitatea, dar acesta i-a furat inima. Singura întrebare este o va păstra ea sau o va da drept hrană celor care îl vor mort?


Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii