Sfârșitul Timpului (Vânătorul Întunecat vol. 21) de Sherrilyn Kenyon

 


MAYAȘII NU SUNT SINGURII CU O PROFEȚIE DESPRE 2012...

Cu mult înainte de istoria scrisă, a existat un războinic Keetoowah atât de temut încât toată lumea tremura în fața mâniei lui. Doar o trădare brutală a celui mai apropiat prieten l-ar putea învinge. Dar nici măcar moartea nu aduce sfârșitul unui om atât de puternic.

Sfîrșitul Timpului se apropie...

Kateri Avani a fost afectată toată viața de vise pe care nu le înțelege. Imagini cu locuri în care nu a fost niciodată și cu un bărbat pe care nu l-a văzut niciodată. Căutarea ei de răspunsuri a condus-o în Las Vegas, unde speră să readucă la tăcere demonii din mintea ei.

Ceea ce nu a anticipat niciodată este faptul că s-a întâlnit față în față cu războinicul care a bântuit-o toată viața. Cel care aparține unei lumi despre care savantul din ea refuză să creadă că este real.

Ren Waya s-a întors din morți pentru a păstra profeția care a început să se adeverească și să pună capăt lumii. De mii de ani, el a luptat cu același rău care l-a stăpânit cândva. Dar acum răul a găsit singura persoană cu care nu se poate lupta. Singura persoană care, împotriva voinței sale, deține partea cea mai sacră din el

Inima lui.

Dar dacă nu o ucide pe Kateri, un rău străvechi își va face reapariția și-i va distruge pe toți ceilalți de pe planetă. A fost un sacrificiu pe care l-a făcut odată.

Va reuși să îl facă din nou?


Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii