Styxx (Vânătorul Întunecat vol. 22) de Sherrilyn Kenyon

 


Cu secole în urmă, Acheron a salvat rasa umană prin întemnițarea unui rău străvechi înclinat spre distrugerea absolută. Acum răul a fost dezlănțuit și este în căutarea răzbunării.

Fiind geamănul lui Acheron, Styxx, nu a fost întotdeauna de partea fratelui său. Au petrecut mai multe secole unul la gâtul celuilalt decât protejându-și spatele unul altuia. Acum Styxx are șansa de a-și dovedi loialitatea față de fratele său, dar numai dacă este dispus să-și schimbe viața și viitorul pentru a lui Acheron.

Zeița atlantă a mâniei și a suferinței, Bethany s-a născut pentru a corecta greșelile. Dar nu a fost niciodată o sarcină ușoară. Până acum. Îi datorează lui Acheron o datorie pe care promite să o întoarcă, indiferent de ce este nevoie. El se va alătura zeilor lor în iad și nimic nu o va opri din a face ca acest lucru să se întâmple.

Dar lucrurile nu sunt niciodată ceea ce par, iar Acheron nu mai este ultimul din linia lui. Styxx și Acheron trebuie să-și lase deoparte trecutul și să învețe să aibă încredere unul în celălalt sau mai mult vor suferi.

Cu toate acestea, este greu să-ți riști propria viață pentru cineva care a încercat odată să o ia pe a ta, chiar și atunci când este propriul tău geamăn și când loialitățile sunt distorsionate și nu poți avea încredere în nimeni, nici măcar în tine, cum poți găsi o cale de întoarcere din întunericul care vrea să consume întreaga lume? Unul care vrea să înceapă prin a-ți devora chiar sufletul?


Citiți și descrierile celorlalte volume din seria Vânătorul Întunecat

Comentarii