Proscriși (Predestinați vol. 6) de Josephine Angelini


Continuarea mult așteptată a volumului Scioni, prequel-ul seriei Predestinați, bestseller numărul 1 la nivel internațional.

Presupuși că au murit, Daphne și Ajax încearcă să-și adune oricât de puțină fericire pot trăind ca proscriși, când descoperă că Sorțile nu au terminat încă cu ei. Poate că Ajax a scăpat de moarte, dar soarta lui este pecetluită și este doar o chestiune de timp până să-l ajungă din urmă.

Asemenea șoarecilor într-un labirint, ei sunt conduși înapoi în New York, unde Daphne trebuie să găsească o modalitate de a împiedica Sorțile să-l omoare pe Ajax. Dar întoarcerea în oraș îi pune pe amândoi în pericol grav și trebuie să caute ajutor în cel mai puțin probabil dintre locuri. Daedelus, moștenitorul reticent al Casei Atena și Adonis, un prinț al Casei Romei, ambii fiind dușmanii lor de moarte.

Dar cea mai mare provocare a lor va veni de la cineva care îi iubește pe amândoi. Tantalus, care a fost ocupat să comploteze pentru a începe războiul pe care știe că este destinat să-l câștige, dar care se trezește în mod tragic prins între devotamentul față de fratele său și obsesia lui pentru Daphne.


Comentarii