Războiul Nesfârșit (Regatul Podului vol. 4) de Danielle L. Jensen

Proaspăt încoronat ca rege, Keris a privit neputincios când se dezvăluie relația lui interzisă cu Zarrah. Dar când Zarrah este închisă de împărăteasă, Keris știe că există o singură modalitate de a salva pentru a se alia cu regatul pe care aproape l-a distrus.

Întemnițată pe temuta Insula Diavolului, Zarrah trebuie fie să își dovedească loialitatea față de împărăteasa care a condamnat-o, fie să moară ca trădătoare. Totuși, în timp ce se luptă să supraviețuiască printre prizonierii violenți, Zarrah descoperă o a treia rebeliune pentru a înlătura tirania împletită cu un destin pentru care trebuie să lupte pentru a-l revendica.

În timp ce Împărăteasa plănuiește un război cu consecințe devastatoare, Keris și Zarrah trebuie să-și găsească drumul înapoi unul la celălalt. Cu toate acestea, cel mai mare adversar al lor este pasiunea arzătoare dintre ei. Dacă nu vor depăși amărăciunea trădării, dragostea lor nu va fi aducătoare de pace, ci mai degrabă combustibilul care transformă Războiul Nesfârșit într-un infern.


Comentarii