Fusul de Os (The Bone Spindle vol. 1) de Leslie Vedder


Frumoasa Adormită se întâlnește cu Indiana Jones în această poveste palpitantă de basm pentru fanii Vraja Spinilor și All the Stars and Teeth.

Fi este un vânător de comori livresc, cu un talent pentru ruine și ghicitori, care cu siguranță nu crede în dragostea adevărată.

Shane este o fată războinică dură ca murdăria din nord căreia îi plac fetele frumoase, să spargă cranii, și să facă lucrurile în felul ei.

Briar Rose este un prinț aflat sub un blestem adormit, care așteaptă de o sută de ani sărutul care îl va trezi.

Prinții blestemati nu sunt altceva decât istorie antică pentru Fi - până când își înțeapă degetul pe un fus de os în timp ce explorează o ruină de mult pierdută. Acum ea a rămas cu spiritul lui Briar Rose până când ea și Shane pot rupe blestemul vechi de un secol asupra regatului său.

Magia întunecată, vânătorii de vrăjitoare și foștii iubiți răi îi stau în cale - ca să nu mai vorbim de o vrăjitoare misterioasă care ar putea ajunge să fure inima lui Shane, împreună cu orice altceva urmărește. Dar nimic nu-l sperie pe Fi mai mult decât posibilitatea de a se îndrăgosti de Briar Rose.


Amplasat într-o lume luxuriantă inspirată de basmele îndrăgite, The Bone Spindle este o fantezie pentru tineri adulți, plină de aventură, romantism și familie regăsită.


Comentarii