Legătura Frântă (The Bone Spindle vol. 2) de Leslie Vedder


Care fire ale sorții vor ține – și care se vor rupe?

Inteligenta Fi și partenerul ei nerăbdător mânuitor de topor, Shane, s-au întors în această continuare plină de acțiune a bestsellerului The Bone Spindle, repovestire după Frumoasa Adormită cu genurile inversate, perfectă pentru fanii Vraja spinilor și Prințul Nemilos.

Fi l-a trezit pe prințul adormit, dar bătălia pentru Andar este departe de a se termina. Vrăjitoarea Fusului, vânătorii de vrăjitoare și blestemul fluture al lui Fi stau între ei și fericirea până la adânci bătrâneți.

Shane îi are spatele partenerului ei. Dar este ea pregătită pentru lupta vieții ei împotriva lui Red, mâna dreaptă a Vrăjitoarei Fusului pe care este, de asemenea, prostește hotărâtă să îl salveze?

Briar Rose ar face orice pentru a-și restabili regatul. Dar există un întuneric care se strecoară în el – o legătură sinistră cu Vrăjitoarea Fusului de care nu poate scăpa.

Toate speranța de a-l restaura pe Andar se bazează pe descifrarea unui cod misterios de carte, găsirea orașului ascuns al ultimelor vrăjitoare și descoperirea unui secret pierdut de secole – unul care ar putea deține cheia înfrângerii Vrăjitoarei Fusului. Dacă pot toți supraviețui atât de mult...

Amplasat într-o lume a basmelor întortocheate, Legătura Frântă combină ruine pierdute, prietenii periculoase și o dragoste zguduitoare.


Comentarii