Legende și Minciuni (Ecouri și Imperii vol. 2) de Morgan Rhodes


Această continuare captivantă a Echoes and Empires îi prinde pe Joss și Jericho în echipă cu unii dintre cei mai mari dușmani ai lor, inclusiv doi dintre cei mai puternici magi din lume, pentru a pune capăt imperiului minciunilor reginei.

Josslyn Drake are probleme mai mari decât ea — din nou. După ce a fugit din palatul Reginei cu prințul Elian, ea sperase să găsească în sfârșit o modalitate de a-și rezolva ambele probleme magice dintr-o singură lovitură, cu ajutorul criminalului devenit aliat Jericho Nox. Dar Valery, șeful lui Jericho – și un mag notoriu și puternic – are alte planuri.

Curând devine clar că Valery nu poate sau nu vrea să ofere asistență. Și cu relația ei cu Jericho mai confuză ca niciodată, Joss își dă seama că va trebui să-și găsească propria cale de a ieși din această mizerie magică, cu sau fără ajutorul celor din jurul ei.

Pe fondul tensiunilor mari, Joss își propune să învețe să controleze magia memoriei, împreună cu propriile puteri naturale. În timp ce lupta dintre Lordul Banyon și Regina amenință oamenii de care îi pasă lui Joss, ea află indicii despre un secret regal monumental. Puterea ei nedorită s-ar putea să dețină răspunsurile de care are nevoie pentru a-și rezolva toate problemele, dar va trebui să lucreze rapid, deoarece soarta unui imperiu atârnă în balanță.

Comentarii